« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
COOL!

Prepoznajte osobnost prema poklonu koji ste dobili

Kad otvorite poklon, vrlo brzo ćete shvatiti kakva je osoba koja vam ga je poklonila, pa evo nekih glavnih karakteristika osobnosti koje se vide iz poklona

Što poklon govori o onome koji ga daje
Što poklon govori o onome koji ga daje (Shutterstock)
Više o

pokloni

,

osobnost

,

karakteristike osobnosti

Pokloni puno više govore o osobi koja vam ih daje nego o vama, čak i od toga kako vas ona doživljava, pa nije zgorega znati kako se to prepoznaje.

Naime, kad otvorite poklon, vrlo brzo ćete shvatiti kakva je osoba koja vam ga je poklonila, pa evo nekih glavnih karakteristika osobnosti koje se vide iz poklona.

Buntovnik - za početak ćete dobiti besplatno predavanje o ljudskoj gluposti i konzumerizmu modernog doba, pa ako ste se igrom slučaja vezali uz takvog partnera, najpametnije vam je s njim/njom napraviti pakt o nedarivanju da se ne bi osjećali kao magare koje troši novce uzalud.  

Dvoličnjak - kad dobijete poklon koji odmah možete prepoznati kao nešto što će istaknuti mane i slabosti osobe kojoj poklanjaju, pa možete očekivati knjige o mršavljenju, kuhinjska pomagala ili rječnik stranih riječi ...

Egoist - očekivano, kupit će vam nešto što zapravo sam želi, a klasičan primjer su roditelji koji djeci kupe igračku, a oni je sami nakon toga koriste više od djeteta, ili novi CD svog omiljenog benda. Kakav god poklon bio, takva će ga osoba koristiti više od vas i zaniteresirana je samo za sebe, a vi ste tamo negdje u sredini liste prioriteta. 

Romantičar - takav je davno zapamtilo/la što treba pokloniti, pomno su tražili baš ono što vi želite i iskreno su vas razveselili. Zadržite ih, toplo preporučujemo, takve vam osobe uvijek trebaju.

Naravno, ovo vrijedi i za vas - kad dajete poklone :)

25.12.2017. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh