« Seks
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
RAZOTKRIVANJE

Prepoznajete li odglumljeni orgazam?

Dokazano je da 80% žena povremeno glumi orgazam, a da muškarci o tom pojma nemaju

Znate li prepoznati fake?
Znate li prepoznati fake? (Arhiva)
Više o

vaginalni orgazam

,

ženski orgazam

,

glumljeni orgazam

Žene se prilikom glume drže jednostavnog recepta: broje od 50 na niže, kod broja 37 počinju lagano stenjati i stežu bedra, a oko broja 10 proizvode zvukove koji muškarcima zvuče kao orgazam.

Istraživanja pokazuju da žene uglavnom uspješno zavaravaju partnera, ali i da ih gluma dugoročno frustrira.

Veliki broj žena potajno se zapravo nada da će biti razotkrivene kako bi ljubavna putanja u krevetu konačno krenula uzlazno.

Iako svaka žena drugačije dolazi do vrhunca te ga svaka drugačije i glumi, postoji nekoliko standardiziranih znakova koje pravi užitak razlikuju od umjetnog.

Osnovni znakovi glume:Neposredno nakon spolnog čina dotaknite klitoris – ako je orgazam bio pravi, on je izrazito osjetljiv i to ćete primijetiti po reakciji partnerice.

Ako ona dolazi do vrhunca upravo kada on počinje pokazivati znakove da je “blizu”, vjerojatno se požurila kako bi privela čin kraju. Naime, jako malo parova orgazam doista doživljava istovremeno.

Neposredno prije pravog orgazma, žene zaboravljaju na sve oko sebe. Prestaju s maženjem i nepotrebnim pokretima i u potpunosti su prepuštene užitku.

Nakon orgazma dolazi do snažnog opuštanja mišića, a živci se obnavljaju i nisu spremni na reakciju i vanjske podražaje pa spontanim škakljanjem provjerite hoće li se partner smijati ili vas odbiti.

Postoje brojni razlozi zašto se žene odlučuju odglumiti orgazam. Ponekad prekasno shvate da nisu na vrijeme rekle “Ne!”, a ponekad se jednostavno ne mogu opustiti i razmišljaju o drugim stvarima.

Većina žena navodni da glumi jer ne želi povrijediti partnerov ego. Smatraju da muškarcu čine uslugu ako nisu iskrene u krevetu i nadaju se da će sljedeći seks biti bolji.

Kada razotkrijete partnerovu glumu, potaknite otvoreni razgovor o mogućim problemima u krevetu, jer je seksualno nezadovoljstvo uglavnom uzrokovano sitnicama koje se vrlo lako mogu promijeniti.

09.03.2013. 23:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh