« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
GORUĆE TEME

Premijerka Kosor dolazi na konzultacije kod Josipovića

Premijerka Jadranka Kosor u petak će doći na konzultacije s predsjednikom Republike Ivom Josipovićem, potvrđeno je večeras u Uredu predsjednika

Fotografija vijesti
Više o

Jadranka Kosor

,

konzultacije

,

Ivo Josipović

Glasnogovornica Ureda predsjednika Danja Šilović-Karić Hini je u kratkoj izjavi kazala da je premijerkin dolazak potvrđen u poslijepodnevnim satima. Predsjednik Josipović na konzultacije krajem tjedna pozvao je predsjednike svih parlamentarnih stranaka, a danas je u Pragu izjavio da je "sastanak sazvao zbog gospodarskih tema i prosvjeda građana" te zbog toga što u izbornoj godini želi znati čelnici stranaka misle o izborima i referendumu za EU.

Iz njegova ureda tijekom dana je priopćeno da su sve stranke, osim HDZ-a, potvrdile dolazak. Iz središnjice HDZ-a potom su izvijestili da u tu stranku nije stigao nikakav poziv, "ni pisanim ni telefonskim putem".

Slično je na novinarsko pitanje jutros u Krapini odgovorila i premijerka Kosor, rekavši da ni o kakvom sastanku ne zna ništa i da kao čelnica jedne od parlamentarnih stranaka nije dobila poziv. "Znam jedino za poziv koji sam ja poslala", kazala je premijerka podsjećajući da je i ona sazvala sastanak stranačkih čelnika.

08.03.2011. 21:23:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh