« Život
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
VAŽNOST TAKTIČNOSTI

Prekinite vezu prema horoskopskom znaku partnera

'To više nije to' i sad jednostavno želite izaći iz veze, ali prekidi su često najkompliciranija stvar u međuljudskim odnosima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

veze

,

prekid veze

,

ljubavni odnosi

,

raskid

,

horoskopski znakovi

Prekidi su uvijek nezgodni. Ako ste preizravni, smatrat će vas bezosjećajnima. Ako ste preljubazni, to vam može biti najveća slabost. Čest je slučaj da ono što je trebalo biti lijepo i zabavno baš ine bude tako - nije svim vezama zagarantirana sretna budućnost. Zato, kad dođe trenutak da je okončate, učinite to na najbolji mogući način. Dovoljno je uzeti u obzir to kojeg je horoskopskog znaka vaš budući bivši partner:

Ovan. Ove osobe ne prihvaćaju 'ne' kao odgovor. S njima se nemojte previše igrati riječima. Neka vaš oštar pogled bez treptanja potvrdi izrečeno. Ne javljajte se na pozive ni u ludilu. Ignorirajte poruke. Potpuno isključite tu osobu iz svoga života.

Bik. Ove osobe imaju čudnu naviku testiranja vlastitog strpljenja. Njihova tvrdoglavost tjera ih da ostaju u vezama koje baš i nisu kvalitetne. Najbolje je odbiti poziv na izlazak, na večeru ili bilo što što zatraže od vas i pristojno objasniti da 'to više ne ide'.

Blizanci. „Ostanimo prijatelji" zaista vrijedi kod ovih ljudi, ali ako zaista želite prekinuti s njima i omogućiti im da vas prebole trebate se udaljiti potpuno. Pokažite im da ćete im uvijek biti na raspolaganju i da vam je stalo do njih, ali nikako ne ostavljate mjesta pomisli da ćete se vratiti u vezu - uskratite im kontakt barem nekoliko tjedana nakon prekida.

Rak. S Rakom je teško prekinuti. Oni se vole vezivati i čvrsto držati za one koje vole. Zato je najbolje da prekid bude postepen proces, a ne radikalan i izravan. Počnite naglašavati stvari u kojima se ne slažete i koje vama ne odgovaraju. S vremenom će uvidjeti da se suprotnosti ipak ne privlače. A kad do toga dođe, prekid neće biti tako strašan.

Lav. Ovi predatori misle da su nepobjedivi i neodoljivi. Nemojte se igrati njihovom taštinom. Ne prekidajte s njima na temelju njihovih nedostataka. Neka ispadne da vi niste 'idealni' za Lava. To je najbolji način za bezbolan prekid.

Djevica. Ove osobe vjeruju u činjenje ispravnoga. Zato nikada ne prekidajte vezu s Djevicom najednom i bez najave. Pokušajte razumno objasniti razloge za prekid i Djevica će to razumjeti. I ako to učinite na pravi način, ova će vam osoba čak ostati i jako dobar prijatelj.

Vaga. Ona samo traži ljubav i sklad u vezi. Bilo kakva neravnoteža joj iznimno smeta i to joj je vrlo stresno. No, mali udarac, sitno guranje stvari na jednu stranu je prijeko potrebno ako želite na miran način prekinuti s Vagom. Najbolje je da im kažete, vjerovali ili ne, da postoji netko drugi. Da, to će im slomiti srce, ali polako će opet uspostaviti toliko željenu ravnotežu.

Škorpion. Najbolji način za početak prekida je uskraćivanje tjelesne intimnosti. Kad se ugasi i posljednja iskra recite im ovo: "Ne osjećam više bliskost s među nama". Neka to bude jedan od razloga za prekid. I ne vjerujte u to da ćete ostati prijatelji. Iza nasmiješenog lica krije se osvetoljubiva bodlja.Najbolje je da potpuno prekinete sve veze.

Strijelac. Voli zabavu i vrlo je prilagodljiv. I zaista je smiren kad je u pitanju prekid. Da mu jednostavno kažete „gotovo je" on će vam reći „u redu". Strijelac ne voli okolišanje. Morate biti iskreni i izravni. I to je to.

Jarac. Jarac ne vjeruje u bajke. Vrlo je praktičan kad je u pitanju ljubav. Iskrenost vam je najbolja deviza. Ali budite suosjećajni, ali nemojte pokazivati pretjerano sažaljenje jer je Jarcu njegovo dostojanstvo iznimno važno.

Vodenjak. Vrlo je filozofski nastrojen. Zato morate imati neizravan, suptilan pristup. Reci te mu na apstraktan način da je vaše shvaćanje života drugačije od njegovog. Prikazivanje vaše nekompatibilnosti u vidu teorije trebalo bi vam omogućiti lagan prekid. No, znajte da Vodenjak cijeni vlastiti trud, vrijeme i ljubav koji su uloženi u vezi. Nipošto to nemojte omalovažavati.

Ribe. Nema izravnog prekida. Morate dobro probrati riječi. Recite da ste se vi promijenili, a isto tako i vaši prioriteti i potrebe. Recite da vam je stalo do nje i da će uvijek biti tako, ali da sad postoje druge stvari koje zahtijevaju vašu pozornost. Slomit ćete im srce, ali kad jednom shvate da ih niste htjeli povrijediti, oprostit će vam i nastaviti dalje s životom.

09.04.2010. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh