« Zdravlje
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
UKLJUČITE SE

Pregledajte besplatno madeže na Jarunu

U sklopu akcije građani će moći besplatno i bez uputnice pregledati madeže i savjetovati se s dermatolozima i onkolozima o načinima prevencije tumora kože

Pregledajte madeže
Pregledajte madeže (Arhiva)
Više o

Jarun

,

madeži

,

pregled madeža

U subotu, 27. svibnja, će se od 10 do 18 sati na zagrebačkom Jarunu (Malo jezero) održati javnozdravstvena akcija "Djeluj sada".

Akcija će biti održana u organizaciji Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba, a u suradnji s Udrugom za prevenciju tumora kože "Zdravi pod suncem", Klinikom za tumore i Klinikom za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkoga centra Sestre milosrdnice, Referentnim centrom Ministarstva zdravlja za melanom, Klinikom za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra Zagreb te uz potporu Ureda Svjetske zdravstvene organizacije u RH.

U sklopu akcije građani će moći besplatno i bez uputnice pregledati madeže i savjetovati se s dermatolozima i onkolozima o načinima prevencije tumora kože.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) godišnje više od 3,5 milijuna Europljana oboli od nekog oblika raka kože, uključujući i 132000 slučajeva melanoma.

27.05.2017. 12:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh