« Glazba
objavljeno prije 10 godina
FESTIVALI

Predstavljeno prvo izdanje festivala SUPERUHO

festival SuperUho po uzoru na svojeg starijeg brata Žedno uho zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi

SuperUho zadržava intimni format
SuperUho zadržava intimni format (SuperUho)
Više o

ulaznice

,

lineup

,

SuperUho Festival

Prvo izdanje festivala SuperUho orijentiranog na aktualnu međunarodnu glazbenu scenu održat će se od 03. do 05. kolovoza u Šibeniku. Za razliku od niza kvalitetnih, ali masovnih ljetnih festivala, festival SuperUho po uzoru na svojeg starijeg brata Žedno uho zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi.

Tome u prilog idu lokacije na kojima će se SuperUho održati - riječ je o intimnim lokacijama pristaništa TEF te gradskoj plaži BANJ, u neposrednoj blizini šibenske stare gradske jezgre.

Program prvog izdanja SuperUho Festivala bit će usmjeren najvećim dijelom na rock'n'roll glazbu u najširem značenju, a nastupit će trenutno najpopularniji predstavnici tog žanra, kao i oni eksperimentalniji i radikalniji novi izvođači na globalnoj sceni - predstavnici novog vala globalne rock scene i crossover žanrova; nastup na festivalu odradit će i izvođači elektronske, hip hop, funk glazbe čija je poveznica upravo rock stav, jasno izražen u njihovim kompozicijama i scenskom nastupu. Dosad najavljeni izvođači prvog izdanja festivala SuperUho su: The National, Black Lips, Chelsea Wolfe, Rose Windows, Seven That Spells, ABOP, Bernays Propaganda i Diskodelija.

Na danas održanoj konferenciji za predstavnike medija predstavljen je novi dio izvođača, dodatne informacije o festivalu kao i aktiviranje ISKON-a kao generalnog sponzora festivala. Spomenute informacije predstavili su umjetnički direktor Mate Škugor, voditeljica odnosa sa javnošću telekomunikacijske kompanije Iskon Iva Vukšić te umjetnik Miron Milić, koautor vizualnog identiteta festivala.

Cijena festivalskih ulaznica za prvo izdanje festivala SuperUho iznosi 290 kuna i vrijedit će do početka festivala, a cijena smještaja u kampu iznosi 150 kuna za sva tri festivalska dana.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima u Zagrebu u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13) te u Dallas Music Shopu Šibenik (Kralja Tomislava 4) i klubu AZIMUT (Obala Palih Omladinaca 2, Šibenik). Ulaznice je moguće kupiti i online preko servisa Dirty old shop (http://www.dirtyoldempire.com/shop/

20.05.2014. 16:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh