« Biznis
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
NAPREDNA ANALIZA

Predstavljen "Sfera Station", alat za analizu dionica

Za vrijeme provođenja dodatnih testiranja alat je dostupan besplatan u probnoj (beta) inačici.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.sfera-station.com)
Više o

Burza

,

dionice

,

Sfera Plus

,

Sfera Station

,

mali investitori

,

analiza dionica

Tvrtka Sfera Plus predstavila je alat za naprednu tehničku i fundamentalnu analizu dionica "Sfera Station" namijenjen malim investitorima, priopćeno je iz te tvrtke.

Sfera Station, alat za tehničku i fundamentalnu analizu dionica, od danas je javno dostupan na web odredištu www.sfera-station.com.

U prvoj, probnoj inačici, alatom za tehničku analizu Sfera Station moguć je dohvat trgovinskih podataka sa regionalnih burzi - zagrebačke, ljubljanske, beogradske, sarajevske, banjalučke, crnogorske i makedonske - dok su za fundamentalnu analizu trenutno podržani podaci za hrvatske tvrtke.

Za vrijeme provođenja dodatnih testiranja alat je dostupan u probnoj inačici (beta) te kao takav u potpunosti besplatan za korištenje i testiranje svim korisnicima, navode iz tvrtke Sfera Plus.

Razvoj alata Sfera Station stajao je više od milijun kuna, a u njegova je unapređenja uloženo još 780 tisuća kuna, od čega je polovicu financirao inovacijski centar Hrvatske, odnosno Agencija za provedbu Vladinih programa potpore tehnologijskom razvoju Bicro. (hina/metro-portal)

12.03.2009. 23:58:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh