« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
SJAJNO!

Predstavljanje kalendara Prijatelji

Čarolija je više nego dojmljiva, set po uzoru na filmske, a blagdanski ugođaj, u društvu, naravno, pasa štićenika skloništa

Kalendar je predstavljen na poseban način
Kalendar je predstavljen na poseban način (Arhiva)
Više o

kalendar

,

sklonište za životinje

,

sklonište Prijatelji

Kraj izuzetno dinamične godine, obilježilo je Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca, kalendarom za sljedeću, te njegovim predstavljanjem u Zagrebu u četvrtak, na adresi Jurišićeva 25.

Tamo je za sve okupljene priređen domjenak sa fotografiranjem u režiji Viktora Drage i Tomislava Valenta.

Svi gosti, suradnici i posjetitelji domjenka, postali su modeli, te im je na taj način, tim Prijatelja izrazio svoju zahvalnost na pomoći u projektu udomljavanja i obnove skloništa.

Čarolija je više nego dojmljiva, set po uzoru na filmske, a blagdanski ugođaj, u društvu, naravno, pasa štićenika skloništa. U danima koji prethode, briga o psima, štićenicima skloništa, neće biti manja, pa Aleksandra Hampamer neće moći odmoriti od svojih svakodnevnih obaveza. Svima, koji žele posjetiti sklonište, te volontirati u aktivnostima vezanim za brigu o psima, unaprijed zahvaljujemo. Greta Gardner, profesorica povijesti i model, također Čakovčanka, svjesna problema skloništa, također se uključila u rad na promociji projekta.

Ovo druženje s dobrim povodom, svojim je dolaskom počastila i poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja cijeni i prati rad svih volontera, njihove napore, te podržava udomljavanje pasa, na koje se odlučila i sama sa svojom obitelji.

Svatko od nas, odvajanjem trenutka svog vremena, pažnje i energije, može doprinijeti čaroliji i učiniti svijet boljim mjestom, na svim razinama. 

Posjetite Facebook Azila Prijatelji Čakovec.

23.12.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh