Metro-portal.hr

objavljeno 23.12.2018. 12:01:00
SJAJNO!

Predstavljanje kalendara Prijatelji

Čarolija je više nego dojmljiva, set po uzoru na filmske, a blagdanski ugođaj, u društvu, naravno, pasa štićenika skloništa

Kalendar je predstavljen na poseban način
Kalendar je predstavljen na poseban način (Arhiva)

Kraj izuzetno dinamične godine, obilježilo je Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca, kalendarom za sljedeću, te njegovim predstavljanjem u Zagrebu u četvrtak, na adresi Jurišićeva 25.

Tamo je za sve okupljene priređen domjenak sa fotografiranjem u režiji Viktora Drage i Tomislava Valenta.

Svi gosti, suradnici i posjetitelji domjenka, postali su modeli, te im je na taj način, tim Prijatelja izrazio svoju zahvalnost na pomoći u projektu udomljavanja i obnove skloništa.

Čarolija je više nego dojmljiva, set po uzoru na filmske, a blagdanski ugođaj, u društvu, naravno, pasa štićenika skloništa. U danima koji prethode, briga o psima, štićenicima skloništa, neće biti manja, pa Aleksandra Hampamer neće moći odmoriti od svojih svakodnevnih obaveza. Svima, koji žele posjetiti sklonište, te volontirati u aktivnostima vezanim za brigu o psima, unaprijed zahvaljujemo. Greta Gardner, profesorica povijesti i model, također Čakovčanka, svjesna problema skloništa, također se uključila u rad na promociji projekta.

Ovo druženje s dobrim povodom, svojim je dolaskom počastila i poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja cijeni i prati rad svih volontera, njihove napore, te podržava udomljavanje pasa, na koje se odlučila i sama sa svojom obitelji.

Svatko od nas, odvajanjem trenutka svog vremena, pažnje i energije, može doprinijeti čaroliji i učiniti svijet boljim mjestom, na svim razinama. 

Posjetite Facebook Azila Prijatelji Čakovec.

23.12.2018. 12:01:00
http://metro-portal.hr/predstavljanje-kalendara-prijatelji/116042/