« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
POSJETITE

Predavanja o učenju Brune Groeninga

Bruno Gröning je postao svjetski poznat 1950-ih godina zahvaljujući masovnim iscjeljenjima diljem Njemačke

Odlično predavanje o iscjeljivanju
Odlično predavanje o iscjeljivanju (Arhiva)
Više o

iscjeljenje

,

predavanje

,

Bruno Gröning

U sklopu niza stručnih predavanja, Medicinsko-znanstvena stručna grupa (MWF) organizira liječničko predavanje u Zagrebu na temu:

Iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga - medicinski dokazivo

Filozofski fakultet - SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

Ivana Lučića 3

10000 Zagreb

Subota, 04.10.2014.u 15 sati

Bruno Gröning je postao svjetski poznat 1950-ih godina zahvaljujući masovnim iscjeljenjima diljem Njemačke. Iza sebe je ostavio znanje o prirodnoj iscjeljujućoj struji ("Heilstrom"), životnoj energiji za koju je govorio da je čovjek svuda njome okružen i da je samo treba primati. Danas se primjenom ovog Učenja isto tako događaju iscjeljenja, bez obrzira na težinu dijagnoza, čak i od neizlječivih bolesti.

Iscjeljenja se zapisuju i liječnici ih temeljito provjeravaju, kometiraju i arhiviraju, a gdje je moguće prilažu se nalazi koji sve to potvrđuju. Rad na izvještajima o iscjeljenjima odvija se u Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi (MWF) i broji oko 7000 liječnika i drugih medicinskih djelatnika diljem svijeta.

MWF djeluje u sklopu Kruga prijatelja Brune Gröninga, neprofitne i volonterske udruge koja diljem svijeta besplatno prenosi znanje o primanju ove iscjeljujuće snage. Više od 200 izvještaja o iscjeljenjima može se naći na stranici www.bruno-groening.org. Prema preporuci Brune Gröninga, ovdje nema medicinskih savjetovanja, pregleda ili terapija. Nikom se ne sugerira da prekida posjete liječniku ili uzimanje propisanih lijekova.

Bruno Gröning:"Ne budite lakovjerni, uvjerite se sami."

Predavač: Borkica Dubrovska, dr.med.

Ulaz je slobodan, a molimo dobrovoljni prilog.

Više informacija:

www.bruno-groening.org

24.09.2014. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh