« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SVJETSKA KREMA

Poznati i slavni navalili na ZOI u Vancouveru

Cindy Crawford, Nicole Kidman, Wayne Gretzky i mnogi drugi celebrityji nalaze se u Vancouveru kako bi dodatno začinili Zimske olimpijske igre

(Jessica Carleson/MWN)
Više o

Nicole Kidman

,

Cindy Crawford

,

Zimske olimpijske igre

,

slavni

,

Stephen Colbert

,

ZOI Vancouver

,

ZOI 2010.

,

Wayne Gretzky

,

celebrity

Neslužbena događanja na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru brzo su se okrenula u potragu za poznatim i slavnim osobama, a u tom kanadskom gradu trenutno borave Cindy Crawford, Stephen Colbert, Nicole Kidman i mnogi drugi.

Kraljica tračeva u Vancouveru, Elaine "Lainey" Lui uperila je svoj pogled prema njima.

''Vancouver je na dobrom glasu među celebrityjima. Ima nešto luksuzno u Vancouveru što su slavni uvijek voljeli a sad kad se održavaju Olimpijske igre imaju to dodatno uzbuđenje'', kaže Lui za Metro.

U manje od tjedan dana Lui je, između ostalih, provela vrijeme sa Cindy Crawford, Wayneom Gretzkyjem i američkim komičarom Sethom Meyersom. U nedjelju je bila na privatnom tulumu Crawfordice u Omeginom salonu u hotelu Fairmont. Proizvođač satova Omega donosi svoju A-listu glasnogovornika, uključujući zlatnog olimpijca Michaela Phelpsa i tim astronauta ''Space Cowboys'' s dr. Buzz Aldrinom iz Apolla 11.

Glasine da će dovesti i Georgea Clooneyja ipak su bile pogrešne, kako kaže njihov PR Chris Hollinrake. Rekao je pak da će stići Nicole Kidman sa suprugom Keithom Urbanom, ali par je na odmoru i neće se pojavljivati u javnosti. Kruže glasine da će se u Vancouveru pojaviti i Paris Hilton, glumac Hayden Christensen, golfer Sergio Garcia i reper Sean ''Diddy'' Combs.

Stephen Colbert se u srijedu pojavio u blizini ruske kuće kako bi snimio dio svog izvještaja 'The Colbert Report' prije nego što se uputio u dvoranu Richmond Oval. U gradu je kako bi navijao za američki tim brzih kliazača. Wayne Gretzky će u petak, 19. veljače biti u kanadskoj hokejskoj kući Molson, a golfer Mike Weir očekuje se u paviljonu Ontario.

Elaine Lui kaže da, dok mediji trče za poznatima, i poznati trče za medijima te da Olimpijske igre pružaju dobro eksponiranje. ''Zbilja je sjajno jer su ljudi govorili da će Vancouver biti apatičan tijekom Olimpijade, ali nije.''

Vancouver koji je poznat kao Sjeverni Hollywood, tri je sata udaljen od Los Angelesa i treći je najveći filmski centar u Sjevernoj Americi nakon Los Angelesa i New Yorka.

Piše: Jessica Bell/Metro Vancouver
18.02.2010. 14:03:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh