« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
STVARNO?

Poza koju muškarci obožavaju, a žene - mrze

Muškarci ju vole jer imaju odličan pogled dok žena skače po njima, no među ženama je ova poza omražena jer znači veliki napor za kvadricepse

Dečki odmaraju, a cure rade sav posao
Dečki odmaraju, a cure rade sav posao (Arhiva)
Više o

seks

,

poze

,

omiljene poze

,

doggy style

,

obrnuta kaubojka

Seksualne poze oduvijek su služile razbijanju monotonije u krevetu, neke su ih kulture čak razvijale kao vrhunsku umjetnost, no u današnje doba sveprisutnih pornića situacija se ponešto promijenila.

Uglavnom se forsira nekoliko standardnih poza, pa reći da je neka poza u seksu ljudima najdraža (osim, jasno, misionarske) nije pretjerano zahvalno - to je zapravo vrlo komplicirana kategorija jermuškarci vole jedno, žene drugo, a istraživanje provedeno na 1111 žena dokazuje da se preferencije rijeko poklapaju.

Naime, kad je trebalo odrediti najgoru pozu, najveći se broj ispitanica, velikih 39 posto, izjasnio da im je obrnuta kaubojka uvjerljivo na prvom mjestu.

Mišljenja se razilaze kad su spolovi u pitanju - muškarci vole ovu pozu jer imaju odličan pogled dok žena skače po njima, ali među ženama ova je poza omražena jer predstavlja veliki napor za kvadricepse, a uz to i donosi minimum intimnosti jer ne vide svog partnera.

Druga među najomraženijim pozama je muški favorit doggy style s čak 28 posto glasova, tako da nije teško shvatiti gdje je problem - žene vole više kontakta s muškim tijelom tijekom seksa, a i gledanje u zid nije im pretjerano zabavno.

Zanimljivo, situacija se drastično mijenja ako se ove poze primjenjuju pred ogledalom - stoga, ako spadaju u vaše favorite, znate što morate kupiti...

24.02.2017. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh