« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ROBBIE WILLIAMS SE VRATIO!

Povratnički album originalne 'Take That' petorke

Album Progress je obilježio 20 godina grupe Take That u glazbenom svijetu te 15 godina otkako su snimili posljednji 'Nobody Else' album kao petorka

Take That
Take That (Take That promo)
Više o

Take That

,

Robbie Williams

,

novi album

,

nagradna igra

,

Progress

Progress je ime šestog studijskog albuma britanskog boy benda Take That. Album je izašao 15. studenog. Prvi je album od 1995. godine na kojem se pojavljuje i Robbie Williams.

Još u srpnju ove godine najavljeno je kako će se Robbie Williams ponovno pridružiti grupi Take That, a nedugo kasnije iz benda su potvrđene glasine te je najavljen i novi album kojim će se proslaviti taj veliki 'reunion'.

Osvojite album na Metro portalu!

Album je obilježio 20 godina grupe Take That u glazbenom svijetu, te 15 godina otkako su snimili posljednji 'Nobody Else' album kao petorka.

Progress je od izlaska primio uglavnom pozitivne kritike. Album se prvog dana na tržištu prodao u 235,000 primjeraka, a u prvih tjedan dana u Velikoj Britaniji prodano je više od 520,000 primjeraka što Progress čini drugim najprodavanijim izdanjem u Velikoj Britaniji ikad! Album se našao na prvom mjestu glazbenih ljestvica u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Danskoj, Grčkoj, Irskoj, Škotskoj..

03.12.2010. 16:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh