« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
HAARP?

Potres jačine 6.2 pogodio Sjevernu Koreju

Radi li se o američkom načinu borbe koji ovoga puta ne uključuje bespilotne letjelice, osiromašeni uran i slične zanimljivosti nego upotrebu HAARP-a?

Je li potres zapravo nastao ovdje?
Je li potres zapravo nastao ovdje? (Arhiva)
Više o

Sjeverna Koreja

,

potres

,

HAARP

Sjevernu Koreju pogodio je potres magnitude 6.2 stupnja po Richteru na graničnom području s Rusijom i Kinom, objavila je američka agencija. 

Epicentar potresa bio je 62 kilometra sjeverno od grada Aodzhirija, blizu ruskog sela Zarubino. Russia Today javlja da za sada nema informacija o materijalnoj šteti i žrtvama, a potres je nastao na dubini od 562 kilometra.

Teorije zavjere odmah su krenule, spekulira se o ulozi HAARP-a kojim se, kako tvrde, mogu izazvati i potresi i ostale prirodne nepogode.

U svakom slučaju, ovo bi bio novi pristup ratovanju od strane SAD koje bi do sada, da Sj. Koreja nema prešutnu podršku Rusije i Kine, odavno bila sravnjena sa zemljom poput Iraka, Afganistana i ostalih zemalja koje su se zamjerile SAD.

No, kako Kim Jong-un ima vrlo moćne susjede, ne bi bilo čudno da su Ameri odlučili promijeniti taktiku i rušiti režim doslovno iznutra. Ne bi se čudili da se serija potresa nastavi, naročito oko mjesta gdje su postavljeni lanseri raketa ...

05.04.2013. 18:40:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh