« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
SUTRA NASTAVAK

Potraga za Antonijom je za danas gotova, nema tragova

Paravinja ubio Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja, sumnja DORH

Paravinja
Paravinja (Facebook)
Više o

Antonia Bilić

,

Dragan Paravinja

Policija je oko 15 i 30 završila današnju potragu za nestalom 17-godišnjom Antonijom Bilić iz Krički pored Drniša, prenosi Hina.

Pretragom terena na području od Oklaja do Kistanja nije pronađeno tijelo Antonije Bilić, iako je pretraživana lokacija koju je jučer istražiteljima otkrio Dragan Paravinja, uhićeni vozač kamiona u kojega se na dan nestanka, kako je dokazalo forenzičko vještačenje, ukrcala nestala maloljetnica, kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Potraga za Antonijom nastavit će se sutra.

Pretraživat će se isto područje, budući da je riječ o velikom terenu kojega nije moguće proći samo u jedan dan, kazala je Kosor.

Podsjetila je kako su danas u potrazi, osim pripadnika PU šibensko-kninske, sudjelovali i pripadnici plicijskih uprava splitsko-dalmatinske i zadarske, Interventne policije te HGSS-a i vatrogasaca, sveukupno 130 ljudi.

Glasnogovornica je dodala kako i sutra očekuje toliki odaziv.

DORH: Paravinja ubio Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja

Protiv Dragana Paravinje šibensko Županijsko državno odvjetništvo poslijepodne je zatražilo istragu zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja.

Od istražnog suca za mladež šibenskoga Županijskog suda zatraženo je pokretanje istrage protiv 42-godišnjeg Paravinje, izdavanje tjeralice te određivanje pritvora zbog posebno teških okolnosti nedjela.

Osim za zločin nad Antonijom Bilić, čije tijelo još nije pronađeno, od prije dva dana protiv Paravinje se na splitskome Županijskom sudu vodi istraga zbog sumnje da je krajem lipnja prošle godine na području Omiša pokušao silovati 24-godišinju autostopisticu. I u tom slučaju zatraženo je pritvaranje osumnjičenog.

27.06.2011. 19:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh