« Ekosfera
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
SJAJNO!

Posvojite pčelu da bismo opstali

Pčele su društveni i vrijedni kukci koji zajedno žive u košnicama ili gnijezdima, te imaju ključnu ulogu u održavanju našeg planeta zdravim

Posvojite si jednu :)
Posvojite si jednu :) (Arhiva)
Više o

pčele

,

posvajanje

Pčele se smatraju najvažnijim živim bićima na planetu jer su jedina vrsta koja ne nosi nikakvu vrstu patogena - niti gljivice, ni viruse, ni bakterije.

One su društveni i vrijedni kukci koji zajedno žive u košnicama ili gnijezdima, te imaju ključnu ulogu u održavanju našeg planeta zdravim. 

Poljoprivreda cijelog svijeta ovisi o njima: od 100 vrsta hrane, njih 70 oprašuju pčele. Ipak, broj pčela diljem svijeta smanjio se za 90% u posljednjih sto godina i zbog toga hitno moramo nešto poduzeti!

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF pokrenula je kampanju posvajanja pčela i drugih životinja kojima prijeti izumiranje na svjetskoj razini ili su ugrožene u našoj regiji.

Simboličnim posvajanjem pčele, tigra, slona, polarnog ili smeđeg medvjeda, morske kornjače, pande ili naših triju velikih zvijeri: risa, medvjeda i vuka, ljubitelji prirode pomažu rad WWF-a na terenu.

Posjetite stranicu WWF-a https://donacije.wwfadria.org/posvajanje i odaberite koristan poklon za svoje prijatelje, jer posvajati možete i za drugu osobu kojoj će certifikat biti krasan božićni dar

15.12.2019. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh