« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
BeAnotherLab

Postanite druga osoba - virtualno

Oculus Rift koristi se u projektu umjetničkog kolektiva BeAnotherLab, a omogućava vam da gledate svijet kroz oči neke druge osobe

Kad dlakavom tipu izrastu lijepe grudi :)
Kad dlakavom tipu izrastu lijepe grudi :) (Screenshot)
Više o

Machine To Be Another

,

BeAnotherLab

,

Oculus Rift

Oculus Rift, fantastične naočale za virtualnu stvarnost dobile su novu upotrebu u projektu znanstveno-umjetničkog kolektiva BeAnotherLab - omogućavaju vam da postanete druga osoba i na taj način promatrate svijet oko sebe.

Oculus Rift je jedan od najuspješnijih startupova koji je poharao Kickstarter svojim projektom i prikupio fantastičnih 2.4 milijuna za početno financiranje, a nakon toga su uletjeli investitori s još gotovo 90 milijuna dolara za razvoj najbolje virtualne stvarnosti na svijetu.

Da ljudi misle ozbiljno shvatilo se čim su zaposlili osnivača legendarnog id Softwarea Johna Carmacka na mjestu Chief Technology Officera.

BeAnotherLab otišao je korak dalje stvorivši Machine To Be Another, stroj kojim se spajaju dvije osobe kako bi gledale svijet kroz oči onog drugoga. U jednom od prvih pokusa spojene su osobe suprotnog spola koje su zatim krenule istraživati svoje tijelo ...

Genijalno, pogledajte video:

22.01.2014. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh