« Biznis
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
EHHH

Poslodavci iz pakla hit na Facebooku

U samo pet dana stranica Poslodavci iz pakla na Facebooku je prešla broj od 5 tisuća lajkera i svakodnevno raste, a primjera "hrvatskog načina poslovanja" koliko ti srce želi ...

Kakvog vi poslodavca imate?
Kakvog vi poslodavca imate? (Arhiva)
Više o

neisplata plaća

,

mobbing

,

Facebook community

,

Poslodavci iz pakla

Poslodavci iz pakla nova je Facebook stranica, točnije Community, koji progresivno raste iz dana u dan, pa je nakon samo pet dana stigla prijeći brojku od pet tisuća aktivnih lajkera koji daju svoje primjere iz svakodnevnog života.

Kakva država, takvo i poduzetništvo, može se zaključiti nakon letimičnog pregleda par postova koje su ljudi postavili sa svojim imenom i prezimenom, navodeći poslodavce koji se prema zaposlenicima ponašaju kao prema nižoj vrsti.

Neisplate plaća najčešća su tema, što ne čudi kad se zna da takvih tvrtki u Hrvatskoj ima gotovo 9 tisuća, no ima tu i mobbinga, prijetnji, fizičkog zastrašivanja, vrijeđanja i svega ostalog što karakterizira "hrvatski način poslovanja".

Među prozvanima ima i prilično zvučnih i poznatih imena, pa ako imate slična iskustva, podijelite ih s ljudima - to je jedini način da i vi ne završite kod nekog takvog.

16.11.2014. 09:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh