« Sport
objavljeno prije 14 godina
ZDRAV ŽIVOT

Posljednja radionica i predavanje prije 3. Kros utrke Volim trčanje

Radionica će se održati 12. lipnja, predavanje 16. lipnja, a utrka je na redu 22. lipnja

volim trčanje
volim trčanje (Volim trčanje)
Više o

prehrana sportaša

,

radionica

,

Tihomir Purda izručenje

,

DJ Mijat

,

Spektakluk

Nakon tri uspješno održana predavanja, zajedničkog naziva Kretanjem do zdravlja nastavljamo se s praktičnim dijelom.

Radionica „Zagrijavanje i istezanje" održat će se u subotu, 12.6. od 13:30 do 15:30 sati u fitness centru Vita Fitness & Spa na Jadranskoj avenija 2B u Zagrebu.

Obucite se sportski, dođite na radionicu i naučite se ispravno zagrijavati i istezati uz predavača Deana Misturu, sportskog fizioterapeuta i njegovog gosta Dejana Patrčevića, hrvatskog PRO Ironman triatlonca.

Da se ne biste previše opustili udruga Aktivan život organizirala je još jedno predavanje i to 16.06. od 18:00-19:30 sati u Planinarskom društvu „Zagreb-Matica", Frane Petrića 4/II kat.

Tema predavanja je Prehrana sportaša, a održat će ga poznata nutricionistkinja Darija Vranešić Bender. Na njemu ćete moći saznati na što trebaju obratiti pozornost sportaši u svojoj prehrani? Što je dehidracija i kako je spriječiti? Ugljikohidrati, proteini, vitamini i minerali - kada, kako i koliko ih konzumirati?

Radionica i predavanje prethode velikoj Kros utrci Volim trčanje koja će se održati 22.06.  u 10 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma, Prisavlje 2, Zagreb.

Na utrci se očekuje preko 600 natjecatelja, stoga požurite i Vi se prijavite na na www.volim-trcanje.net

 

10.06.2010. 11:10:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh