« Hrvatska
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
NOVE CIJENE

Poskupljenje goriva, najveće u zadnjim mjesec i pol dana

Litra eurosupera 95 u utorak je poskupila 14 lipa i sad se prodaje u rasponu od 8,63 do 8,67 kuna, ovisno o kompaniji. Prosječni spremnik od 50 litara benzina tako je od utorka skuplji za oko sedam kuna

Gorivo je poskupilo
Gorivo je poskupilo (FreeDigitalPhotos)
Više o

gorivo

,

poskupljenje goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel BS class

,

eurosuper BS 95

Nakon šest tjedana vrlo povoljnih kretanja cijena goriva, u utorak je došlo do značajnog poskupljenja Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litra eurosupera 95 u utorak je poskupila 14 lipa i sad se prodaje u rasponu od 8,63 do 8,67 kuna, ovisno o kompaniji. Prosječni spremnik od 50 litara benzina tako je od utorka skuplji za oko sedam kuna.

Litra eurodizela poskupila je još i više. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litru ove vrste goriva vozači plaćaju 22 lipe više. Cijena se kreće između 7,36 i 7,39 kuna po litio, ovisno o komapniji. Prosječni spremnik od 50 litara eurodizela od utorka je tako skuplji za 11 kuna.

Vozači koji koriste autoplin također nemaju razloga za zadovoljstvo. Naime, prema informacijama portala cijenegoriva.info, cijena litre ove vrste goriva utorak je porasla 21 lipu i sada se na većini postaja prodaje po cijeni od 3,80 kuna.

Poskupljenje naftnih derivata u utorak inače je najveće od sredine prosinca prošle godine. 

02.02.2016. 10:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh