« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
PROVJERITE

Posebna regulacija prometa zbog utrke u Zagrebu

Zbog održavanja utrke u subotu, 3. i u nedjelju 4. lipnja na Aveniji Dubrovnik će na snazi biti posebna regulacija prometa koja će trajati do 4 sata ujutro u ponedjeljak

Bit će i brzo i žestoko na Aveniji Dubrovnik
Bit će i brzo i žestoko na Aveniji Dubrovnik (Arhiva)
Više o

utrka

,

Brzi i žestoki

,

Avenija Dubrovnik

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by Ciak Auto i ove se godine vraća na vrući asfalt Avenije Dubrovnik i najavljuje još veći spektakl!

Ova atraktivna utrka jedini je oktanski događaj koji se održava u glavnom gradu neke države, a i ove će godine obilježiti početak zagrebačkog ljeta.

Tijekom dva dana održavanja, u subotu 3. i nedjelju 4. lipnja, posjetitelji će uživati u utrci najnabrijanijih vozila iz 15 zemalja koji će se na stazi duljine četvrt milje (402 m) natjecati za titulu najbržeg.

Zbog održavanja utrke, za promet će od 2. lipnja u 9 sati biti zatvorena jedna traka Avenije Dubrovnik na potezu od ulice Trnsko-Cimermanova pa sve do Avenije Većeslava Holjevca, a od 2. lipnja u 20 sati zatvara se i druga traka, te od 23 sata i tramvajski promet. Posebna regulacije će biti na snazi sve do ponedjeljka 5. lipnja u 4 sata ujutro. Obilazni pravci su preko Kajzerice i Sigeta.

Više informacija o Utrci ubrzanja Brzi i žestoki powered by CIAK Auto, službeni pravilnik utrke te prometne obavijesti mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici utrke te na službenom Facebook profilu.

02.06.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh