« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
TLC

Posao iz snova? Trener natjecateljica za izbore ljepote

Bill Alverson je najpoželjniji trener za izbore ljepote u SAD-u koji priprema poten­cijalne nositeljice lenti širom zemlje

Bill Alverson je Šarmantni trener
Bill Alverson je Šarmantni trener (TLC)
Više o

TLC

,

Bill Alverson

,

Šarmantni trener

Šarmantni trener je komedija bez scenarija koja prati simpatičnog ali za­jedljivog Billa Alversona, koji pokušava uskladiti svoj urnebesni obiteljski život s intenzivnim poslovnim životom uspješnog odvjetnika i trenera za izbore ljepote. Prikazuje se na kanalu TLC ponedjeljkom u 20:00.

Bill Alverson je najpoželjniji trener za izbore ljepote u SAD-u koji priprema poten­cijalne nositeljice lenti širom zemlje. Bill je inače poznati odvjetnik i vrlo angaži­ran otac troje djece.

Serijal "Šarmantni trener" slijedi Billa dok se upoznaje s natjecateljicama na izbo­rima ljepote kako bi ih naučio kako odabrati pravu haljinu, održati savršen govor, pokazati svoje posebne talente i pravilno prošetati po pozornici. Ovo je pravi po­sao, do pobjede se ne dolazi samo s dobrom šminkom i visokim potpeticama. Bill se specijalizirao za pripremu natjecateljica za intervjue, koji su jedan od najvažni­jih dijelova natjecanja. Ekstenzije za kosu i blještave haljine su najmani problem, ono što ne možete lažirati su pamet i pribranost. Billova misija je da tijekom se­zone pripremi djevojke, i psihički i estetski, kako bi osvojile krunu!

Billovi savjeti se ne zaustavljaju samo ne natjecateljima ili klijentima koje zastupa u sudnici. Njegov iskren i otvoren pristup često izaziva vatromet u njegovu osob­nom životu - osobito u interakciji s najužim krugom obitelji. On vodi diskusije sa sovjom snahom Helen Ann o tome što bi trebala jesti, piti i nositi za vrijeme trud­noće, drži predavanja svojoj najmlađoj kćeri Stelli o tome s kime bi trebala izlazi­ti. Najstarijem sinu i partneru Williamu propovijeda kako se postaviti u slučaju koji zastupaju. Bill se ne boji iznijeti i nametati mišljenje svojoj obitelji. No, bez obzira na sve, njegova je obitelj naučila kako je jedini način da prežive ako dob­rom starom tatici uzvrate istom mjerom. Sve se to odvija samo kod kuće, jer u studiju oštri, izravni i duhoviti Bill od potencijalnih zvijezda izbora ljepote očekuje samo najbolje rezultate. Zabavite se uz Billa i TLC!

03.03.2016. 12:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh