« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
DISCOVERY

Delicije u divljini - Matt Tebbutt u Discovery izazovu

Slavni britanski kuhar, koji osim što kuha u restoranu vodi kulinarske televizijske emisije, piše kuharice i jednostavno rečeno živi za dobru hranu

Kraljevi divljine ponudit će neobične recepte
Kraljevi divljine ponudit će neobične recepte (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Kraljevi divljine

,

Josh James

,

Matt Tebbutt

Novi serijal Discovery Channela spojio je dva naizgled potpuno različita čovjeka i ujedinio ih s ciljem da dokažu kako zajedno zaslužuju da ih se naziva Kraljevima divljine.

Prvi od njih je Josh James profesionalni lovac s Novog Zelanda, ovisnik o prirodi i avanturama, čovjek čija obitelj nikad ne kupuje meso, već isklju­čivo priprema obroke od divljači i riba koje Josh sam ulovi.

Drugi je Matt Tebbutt, slavni britanski kuhar, koji osim što kuha u restoranu vodi kulinarske televizijske emisije, piše kuharice i jednostavno rečeno živi za dobru hranu. Njihova jedina do­dirna točka je da obojica vole svježe i prirodne namirnice.

Odlučili su se stoga na zanimljiv ali ambiciozan eksperiment. Posjetit će neka od najnegostoljubivijih mjesta na planetu i u samo sedam dana dokazati da se od ne­vjerojatnih sastojaka koje priroda nudi mogu pripremiti ukusna jela. Kako bi njihov izazov bio još zahtjevniji, u lov i prikupljanje svega onoga što im je potrebno za preživljavanje krenuli su samo s najosnovnijom opremom. Hoće li uspjeti u svojem pokušaju pripitomljavanja divljine? Gledajte Kraljeve divljine četvrtkom u 22 sata na Discovery Channelu.

Josh i Matt prvo moraju uhvatiti i prikupiti najsvježije namirnice koje nudi priroda. Josh će u lovu koristiti  samo luk i strijele, praćke, zamke i mreže. Matt ima samo jedan lonac, a osim za kuhanje zadužen je i za skupljanje egzotičnih namirnica po­put agave, gljiva, žirova i ljekovitog bilja.

Ova neobična lovno-gastro avantura odvest će Josha i Matta svaki tjedan na nepo­znatu lokaciju, u kojoj se moraju snaći  bez karte i kompasa. Na svakoj lokaciji ostaju 7 dana i noći, a prioritet im je pronaći vodu, izgraditi zaklon i napraviti og­njište. Zatim od najneobičnijih namirnica koje su pribavili u prirodi pripremaju u­kusne obroke dostojne kraljeva. Putovali su u Meksiko, Bugarsku, Finsku, Maleziju i na Borneo, a pokazat će se da su znanje, strast i zrnce očaja bili ključni sastojci u svakoj avanturi.

01.03.2016. 11:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh