« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Portsmouth završio godinu s minusom od 18,4 milijuna eura

Nogometni klub Nike Kranjčara

(Getty Images)
Više o

Portsmouth

,

Portsmouth minus

,

Niko Krančar

Engleski nogometni premierligaš Portsmouth, čiji dres nosi hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, prošlu financijsku godinu je završio sa 18.4 milijuna eura minusa.

Portsmouth je završio u "crvenom" premda je prošle godine po prvi put u posljednjih 69 godina osvojio FA Kup. Međutim, financijsku gubitak je skoro 8 milijuna eura manji nego godinu dana ranije i čelnici kluba vjeruju kako će ova godina usprkos financijskoj krizi biti uspješna. Razlog optimizmu su transferi Pedra Mendesa u Rangers, Sulleyja Muntaria u Inter, Lassane Diarre u Real Madrid i Jermaina Defoea u Tottenham koji nisu uračunati.

"Poduzeli smo nekoliko koraka kako bi smanjili troškove, a namjeravamo povećati i kapacitet Fratton Parka," potvrdili su u klubu koji je od prosinca prošle godine na prodaju, no vlasnik Aleksandre Gajdamak još nije dobio ponudu koja bi zadovoljila njegove financijske zahtjeve.

Portsmouth se trenutačno nalazi na 15. mjestu Premiershipa sa 33 boda, sa samo četiri boda više od zone ispadanja. (hina/metro-portal)

08.04.2009. 12:17:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh