« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
EH, LOŠE :)

Porazne seksualne statistike za muškarce

Gotovo polovica muškaraca doživljava orgazam u roku od najviše dvije minute od početka penetracije, što definitivno nije dobro za njihove partnerice

Uh, kvragu, zar već?
Uh, kvragu, zar već? (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

seks

,

dužina seksa

,

trajanje seksa

Koliko muškarci govore o seksu, čovjek bi mogao dobiti dojam da a) znaju sve o tome i b) to traje li ga traje, najmanje satima, a nerijetko i cijelu noć. No, okrutne brojke koje daju istraživanja pokazuju istinu koja nije ni blizu toga.

Naime, većina je muškaraca sa seksom, pri tome mislimo na penetraciju, gotova za mizerne dvije minute, a tjedno se to u najboljim godinama prosječno događa dva do tri puta. Čemu onda silne priče o seksu kao obliku vježbanja, nije nam jasno, jer potrošnja kalorija za to vrijeme bila bi veća da igraju šah.

Ružne se brojke nastavljaju i dalje - 45 posto muškaraca doživljava orgazam unutar te dvije minute penetracije, što sigurno frustrira njihove partnerice kojima u prosjeku treba 5 do 7 minuta do orgazma. 

Na temelju ovih brojki nije teško zaključiti kako velik broj žena teško pati u krevetu, osim onih koje imaju uviđavne partner koji, nakon što obave svoje na brzaka, pomognu partnerici da i ona stigne do orgazma.

Jednako tako, podaci o broju žena koje glume orgazam također postaju istinitiji, jer vjerojatno pokušavaju skratiti muke partnerima pa odmah nakon što on ejakulira krenu s glumom ne bi li ga inspirirale na još malo truda. 

Sve u svemu, puno priče ni oko čega, čini nam se ...

29.04.2014. 23:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh