« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SJAJNO!

Popravite raspoloženje sebi i drugima

Dokazano je da ubrzano razmišljanje o pozitivnim događajima jednako brzo popravlja raspoloženje

Kako ćete podići raspoloženje
Kako ćete podići raspoloženje (Arhiva)
Više o

dobro raspoloženje

,

raspoloženje

,

popravljanje raspoloženja

Ako ste se digli na lijevu nogu i mrzite sve oko sebe, to ne znači da svi oko vas moraju trpjeti vaše čangrizavo ponašanje, a i takav dan nije pretjerano produktivan.

Stoga, popravite raspoloženje uz ovih par savjeta - krenite s velikom čašom vode, jer dehidracija uzrokuje pad raspoloženja i letargiju, a kako voda obnavlja razine energije, odmah ćete se osjećati puno bolje.

Sjetite se nečeg dobrog što vam se dogodilo u zadnje vrijeme i brzo izvrtite cijeli film u glavi. Dokazano je da ubrzano razmišljanje o pozitivnim događajima jednako brzo popravlja raspoloženje.

Dobro je pri ruci držati malo orašastih plodova koji svojim sastavom blagotvorno djeluju na raspoloženje, pa je dovoljno gricnuti par komada kako bi postali bolje volje. 

Tako kalcij iz badema smanjuje anksioznostomega-3 masne kiseline iz oraha djeluju na depresiju, dok je brazilski oraščić pun selena koji diže raspoloženje.

Dobra ideja je i da podijelite par komplimenata oko sebe, jer se pozitivna energija odmah vraća, a osmijeh koji ćete izmamiti na licima oko sebe natjerat će i vas na smijeh, univerzalni lijek za poboljšavanje raspoloženja.

Ako ništa od gore navedenog ne uspije, stanite pred ogledalo i izmasirajte obraze kružnim pokretima, stimulirajući cirkulaciju koja će vam vratiti boju u lice i osvježiti vas, što će trenutno djelovati na vaše raspoloženje.  

10.09.2015. 13:29:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh