« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
stanje na cestama

Ponovno pušten promet kroz Sv. Rok

Zastoj od pola sata stvorio je poveću kolonu s južne strane tunela

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

tunel Sv. Rok

,

stanje na cestama

,

Sv. Rok kolona

U tunelu Sveti Rok na autocesti A1 promet je bio prekinut u oba smjera u trajanju od otprilike pola sata, da bi se stanje normaliziralo u 8.10.

Na 37. km autoceste Zagreb-Karlovac u smjeru mora uklonjena su vozila iz prometne nesreće , ali zbog gustog prometa još uvijek se vozi usporeno u koloni.  Zbog prometne nesreće na dionici državne ceste D518 Vinkovci-Osijek u mjestu Antunovac prometuje se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, a zastoji su mogući na prilaznim cestama turističkih središta duž Jadranske magistrale i Istri, te na dionicama gdje traju radovi.

Od 8 do 20 sati na autocesti A4 Zagreb-Goričan od 21. do 27. km u smjeru Goričana i na dionici Breznički Hum - Novi Marof prometovat će se usporeno zbog suženja kolnika.

Vozače podsjećamo da na naplatnoj postaji Demerje (4 km prije Zagreba) cestarinu mogu platiti kreditnim i debitnim karticama ili ENC uređajem (kako bi se izbjegla duža čekanja u vrijeme pojačanog prometa), a na naplati Lučko gotovinom.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, bit će u utorak (4. kolovoza) od 15 do 23 sata i u srijedu (5. kolovoza) od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).

Izvor: HAK

03.08.2009. 07:54:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh