« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
DA?

Policija tvrdi da nema veze sa smrću Marka Azapovića

Azapović je tvrdio da su sve ozljede posljedica maltretiranja u policijskoj postaji, što su danas demantirali ministar i glavni ravnatelj policije

Što je prava istina?
Što je prava istina? (Facebook)
Više o

policija

,

nasilje

,

Županja

,

Marko Azapović

Marko Azapović umro je prirodnom smrću, ustvrdio je danas ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na tiskovnoj konferenciji u Županji, praćen glavnim ravnateljem Vladom Dominićem.

Podsjetimo, Marko Azapović preminuo je u svom domu nakon što se vratio iz bolnice gdje je došao tvrdeći da su ga pretukli policajci, a imao je teške ozljede, od hematoma na vratu, natučenih rebara i iščašenje te nategnuće cervikalne kralježnice.

Azapović je tvrdio da su sve ozljede posljedica maltretiranja u policijskoj postaji, što su danas demantirali ministar i glavni ravnatelj policije. Prema njima, na obdukciji nisu pronađeni tragovi nasilja te da nije bilo propusta u policijskom postupanju.

Kad je primljen u pritvor 19. ožujka na njemu nije bilo vidljivih ozljeda, a 20. je pušten na slobodu, da bi ga prijatelji odvezli u vinkovačku bolnicu s navedenim ozljedama. Azapović je priveden 18. navečer zbog nestanka novca, a policija je danas ustvrdila da je istragom ustanovljeno kako se prijavio u bolnicu da bi smanjio krivnju, jer je prijateljima rekao da je prevario obitelj.

Cijela priča je definitivno čudna, a ovaj vikend je uzrokovala i nasilje u Splitu između Torcide i policije, a širom Europe su na stadionima dizani transparenti s njegovim imenom.

07.05.2013. 11:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh