« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
BROJNE SNAGE

Policija smirivala navijače Šibenika koji su se potukli međusobno

Divljanje Funcuta trajalo je desetak minuta, ali ostatak utakmice prošao je bez incidenata

(Vladimir Dugandžić/Cropix)
Više o

Šibenik Hajduk

,

Forrest Gump

Nakon navijačkih nereda na subotnjem derbiju između Dinama i Hajduka, niti uzvratni ogled finala hrvatskog Kupa između Šibenika i Hajduka na Šubićevcu nije prošao posve mirno.

U 27. minuti je došlo do međusobne tučnjave među navijačima Šibenika, Funcutima zbog čega je intervenirala policija koja je smirila situaciju. Divljanje navijača je trajalo desetak minuta, a zapaljeno je i nekoliko baklji. Sredinom drugog dijela do bakljade je došlo i na tribini s gostujućim navijačima.

Srećom, ostatak utakmice, barem na stadionu prošao je bez incidenata u sjajnoj atmosferi koju su stvorili navijači oba kluba. Na stadionu je bilo više od 5.000 gledatelja, među kojima i oko tisuću navijača Hajduka.

Zbog straha da se u Šibeniku ne ponove scene iz Maksimira policija je angažirala brojne snage, a procjenjuje se kako je na red pazilo više od tisuću policajaca i zaštitara.

Uoči početka utakmice atmosfera u Šibeniku je bila sjajna. Najveća utakmica u povijesti šibenskog kluba izazvala je erupciju oduševljenja i prazničku atmosferu na ulicama Krešimirova grada. Nažalost po domaćine pokal odlazi u Split. (hina/metro-portal)

05.05.2010. 21:29:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh