« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
MA DA?!

Uhićena Marina Lovrić Merzel!

Prema navodima Jutarnjeg lista, policija pretražuje kuću sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel, a HRT je javio da je uhićena

Marina Lovrić Merzel u problemima?
Marina Lovrić Merzel u problemima? (Arhiva)
Više o

USKOK

,

Marina Lovrić-Merzel

,

pretraga kuće

Marina Lovrić Merzel, moćna sisačko-moslavačka županica za koju se afere lijepe kao muhe izgleda da polako privodi kraju svoju politički put. Naime, kako javlja Jutarnji list, u utorak je u njenu kuću ušla policija i pretraga je, uz njenu prisutnost, u tijeku i u kasnim večernjim satima.

HRT je u međuvremenu objavio da je županica uhićena!

Sigurni smo da će uskoro procuriti još nešto, a kako se zna da USKOK vodi istragu već gotovo mjesec dana, informacije bi mogle biti jako zanimljive.

Merzel se koroz godine našla u nizu afera koje su uglavnom bile povezane s rastrošnim ponašanjem, od navodne liposukcije preko raskošnih partija za SDP-ovce, a zviždačica Jasmina Jovev optužila ju je da je i svoju svadbu financirala iz županijskog proračuna.

Uvijek je isticala svoje kumstvo s Linićem i prijateljske odnose s Mirandom Mrsićem i predsjednikom Ivom Josipovićem, sve redovnim gostima na tulumima sisačko-moslavačke župaanice.

Njena imovina stalno je pod povećalom javnosti jer raste kao kvasac, a privatizacije i čudne kupovine zgrada vise joj nad glavom.

01.04.2014. 23:49:24
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    pička
    02.04.2014. 08:33
    Drugarice Žarka, gdje ti je osmjeh.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh