« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
POTRAGA

Policija ponovno traži Antoniju

U pretrazi sudjeluje 25 policijskih službenika, devet pripadnika HGSS-a, s psima i drugom opremom

Fotografija vijesti
Više o

HGSS

,

Antonija Bilić

,

Dragan Paravinja

Policija i HGSS danas su nastavili potragu za nesretnom Antonijom Bilić, a plan im je pretražiti područje od jezera Muškovci do Berberovog buka u šibensko-kninskoj županiji, javlja Hina.

Osim toga, na tom će se području obavljati i pretraga otoka i manjih pritoka rijeke Zrmanje, izvijestila je jutros šibensko-kninska PU.

U pretrazi sudjeluje 25 policijskih službenika, devet pripadnika HGSS-a, s psima i drugom opremom. I nadalje se analiziraju sva prethodno prikupljena saznanja, stoji na kraju priopćenja.

Antonija Bilić (1994.) posljednji je put viđena 7. lipnja 2011. na Čikolskom mostu u Drnišu kada je ušla u kamion Dragana Paravinje. Iako je Paravinja najprije priznao da je ubio djevojku pa zatim njezino tijelo bacio u rijeku, kasnije je sve opovrgnuo pravdajući se da je priznanje od njega izvučeno batinama u banjalučkom pritvoru.

Nakon istrage protiv njega je podignuta optužnica zbog pokušaja silovanja i ubojstva Antonije Bilić, čije tijelo još nije pronađeno. Tereti ga se i za pokušaj silovanja autostopistice kod Omiša 2010.

17.01.2012. 14:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh