« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Oprez, moguća poledica na cestama

Zbog vrlo niskih temperatura treba posebno oprezno voziti na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba

Fotografija vijesti
Više o

hrvatski autoklub

,

HAK

,

stanje na cestama

,

poledica

U svom najnovijem izvješću HAK upozorava vozače na moguću poledicu, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima te apelira na poseban oprez, prenosi Hina.

Na autocesti A1 zbog radova, kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, a do 20. veljače zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica autoceste Vrgorac-Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je starom cestom D62 Vrgorac-Ravča. U suprotnom smjeru promet teće nesmetano.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko lansirnog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Večeras od 22 do 6 sati ujutro u tunelu Učka promet će teći naizmjeničnim propuštanjem prometa po 15 minuta sa svake strane tunela.

Za sav promet zatvorene su državne ceste: D1 u Lučkom, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 na dionicama Ruševo-Đakovo i Pleternica-Vesela, D59 Kapela-Dazlina i D523 Križišće-skretanje za Kraljevicu.

Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana.

Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

16.01.2012. 23:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh