« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
NOGOMETNE LOŽE

Poklepović očekuje pobjedu protiv Dinama

Kormilar 'bilih' želi da uzvratna utakmica bude vesela i lijepa nogometna predstava

(Jakov Prkić/CROPIX)
Više o

nogomet

,

Hajduk

,

Dinamo

,

Hrvatski kup

,

Stanko Poklepović

Trener splitskog Hajduka Stanko Poklepović je danas izjavio kako očekuje pobjedu u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici polufinala hrvatskog kupa protiv zagrebačkog Dinama i plasman u finale tog natjecanja.

"Želio bih da uzvratna utakmica bude lijepa i vesela predstava, a da raspoloženje gledatelja bude korektno i civilizirano, i da na kraju Hajduk pobijedi", rekao je Poklepović na današnjoj konferenciji za novinare u Postirama na Braču gdje se Hajduk nalazi u karanteni.

Istaknuo je kako će Hajduk nastojati igrom postići rezultat koji mu osigurava prolaz u finale hrvatskog kupa. U prvoj polufinalnoj utakmici Dinamo i Hajduk su na Maksimiru odigrali neodlučeno 0:0.

Poklepović je također kazao kako postoje i "nogometne lože". "Postoji masonska loža, ali i nogometna. Nogometna loža određuje neka zbivanja, nadam se da će ovaj puta biti na našoj strani. Znate o čemu govorim, na što mislim, i ne bih želio ići u detalje. Ako ste pogledali posljednje utakmice neke stvari su vam jasne", kazao je Poklepović novinarima. (hina/metro-portal)

06.04.2010. 19:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh