« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Pokemon Go - kako do ove zarazne igrice

Ako se nađete u šetnji gradom i odjednom vidite oko sebe ljude koji gledaju u svoje smartphone, ne obraćajući pozornost na svijet oko sebe, ne brinite - radi se o novoj megapopularnoj igrici Pokemon Go

Kako skinuti Pokemon Go
Kako skinuti Pokemon Go (Arhiva)
Više o

instalacija

,

download

,

Android

,

iOS

,

Pokemon Go

Pokemon Go napravio je pravu revoluciju u svijetu mobilnih igara, taman kad smo mislili da je to nemoguće, i podigao vrijednost Nintenda toliko da se šefovi vjerojatno još uvijek češu po glavama.

No, Pokemon Go, igra u kojoj ste Pokemon trener i lovite Pokemone po stvarnom svijetu, trenutno nije dostupna svima, što sigurno žalosti ljubitelje igranja u Hrvata.

E, pa kako onda do najtraženije igrice na svijetu? Prvo, trebate biti izuzeno oprezni jer ćete igricu preuzimati s web odredišta koja nisu App Store ili Googlev Play, pa stoga budite pažljivi i preuzimajte samo s odredišta u koja imate povjerenja. 

Pokemon Go za Android

Prvi korak je omogućavanje preuzimanja i pokretanja aplikacija vanjskih dobavljača na vašemAndroidu. Otvorite Settings, pa Security. Skrolajte do Unknown Sources i uključite tu opciju.

Potom potražite na internetu APK datoteku za Pokemon Go. I opet - to je rizik koji preuzimate na vlastitu odgovornost, pa preuzmite APK samo s web odredišta u koje imate povjerenja.   

Kad preuzimanje završi, povucite prstom po zaslonu od vrha prema dolje kako bi se pojavila traka s obavijestima. Odaberite datoteku Pokemon Go, pa Install. Po završetku instalacije možete početi igrati. Sretan lov!

Pokemon Go za iPhone

Za Appleove uređaje postupak je ponešto drukčiji. Najprije trebate uvjeriti svoj uređaj kako ste u dijelu svijeta u kojem možete službeno preuzeti Pokemon Go. Otvorite Settings, kucnite na Apple ID i izlogirajte se.

Vratite se u Settings i odaberite General, pa Language & Region. Postavite kao regiju Sjedinjene Države, Novi Zeland ili Australiju.

Sad otvorite App Store i potražite Pokemon Go. Ako se ne pojavi, odaberite besplatnu aplikaciju za preuzimanje i opciju Create new Apple ID. Prođite kroz proces stvaranja Apple ID-ja i odaberite None u izborniku Billing, pa dodajte bilo koju adresu u SAD-u, Novom Zelandu ili Australiji.

Sad bi trebali moći preuzeti i instalirati Pokemon Go na svoj iPhone ili iPad. Kad postane dostupan u vašem dijelu svijeta, možete se ponovno vratiti na svoj Apple ID, iako to znači kako ćete vjerojatno morati ponovno instalirati igru. Srećom, vaši su podaci pohranjeni u računalnom oblaku, pa ćete moći nastaviti tamo gdje ste stali.

12.07.2016. 12:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh