« Kultura
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
VIRTUALNA GALERIJA

Pogledajte virtualnu izložbu Danijela Drakulića

Naredna tri tjedna u sklopu izložbe naziva „Idila“ bit će izloženi radovi akademskog slikara Danijela Drakulića, odnosno 13 slika u tehnici ulje na drvu

Idila Danijela Drakulića
Više o

Danijel Drakulić

,

virtualna izložba

,

virtualna galerija

,

Ravno do dna

Portal Ravno do dna pokrenuo je projekt 'Virtualne izložbe' u kojem će predstavljati umjetnike i njihove radove koji svakako zaslužuju pažnju.

Od 25. listopada do 15. studenog na njihovoj naslovnici možete pogledati 'Idilu' akademskog slikara i ilustratora Danijela Drakulića.

Galerija se nalazi ovdje.

Naredna tri tjedna u sklopu izložbe naziva „Idila" bit će izloženi radovi akademskog slikara Danijela Drakulića, odnosno 13 slika u tehnici ulje na drvu. Kako sam umjetnik kaže inspiraciju je pronašao u  svakodnevnici raslojenog hrvatskog društva.

U „idili" u kojoj se isprepliću otuđeni karakteri višeg sloja, korporativni „trkači" besperspektivni tragači boca po kontejnerima, ulični šverceri, nosači transparenata i zastava... Dim cigareta provlači se kao lajtmotiv ovog pogleda u ogledalo onoga što nas okružje i gdje živimo u potpunosti ogoljeno od imaginacije šarenila reklamnih panoa koji nam pričaju priču o nekoj drugoj idili.

No ta idila nije dio ove priče.

25.10.2011. 16:27:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh