« Film
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
SRETNIH 13

Pogledajte trinaest trailera koji će vam popraviti 2013-u

Na polovici smo godine, svašta smo dosad vidjeli, no još uvijek vjerujemo kako je ono najbolje pred nama, a za to imamo i 13 dobrih razloga

George Clooney u svemiru?
George Clooney u svemiru? (Arhiva)
Više o

traileri

,

Wolverine

,

Blue Jasmine

,

Call Girl

1. Wolverine (25.7.)

Ne mogu se sjetiti zašto nisam pogledao prvog „Wolverinea", iako „X-Men" ubrajam među najdraže filmske adaptacije stripa, no valjda su mi ga ogadili prije nego što sam stigao do prvog kina. Ipak, iz trailera i prvog inserta može se naslutiti da nas čeka mnogo bolji film i, srećom, ne moramo ga više dugo čekati.

2. Blue Jasmine (N/A)

Dovoljno je reći tri riječi: novi Woody Allen. Dobar i kad je loš. Pogotovo kad su u njemu Cate Blanchett i Alec Baldwin! A i Runjić bi mi krv popio da ga nisam uvrstio.

3. Call Girl (29.8.)

A sada nešto sasvim drugačije. Nije Hollywood, nije Azija, nego Švedska. Hvaljeni triler inspiriran političkim skandalom u kojemu se isprepliće politika i prostitucija. Naprosto neodoljivo.

4. Prizivanje (5.9.)

Iako sam ima tome već neke vrijeme prošao onu dob u kojoj sam guštao u slasherima, iako mi je Wanov flagship film „Slagalica strave" išao prilčno na živce, iako zapravo uopće ne znam objasniti zašto, ali ovaj trailer ima neki dobar horor tač. Baš me zanima jesam li se prevario.

5. Ovo je kraj (19.9.)

Red band trailer jako zorno prikazuje kako to izgleda kad Sethu Roganu i društvu popuste ama baš sve kočnice. Dobijemo zajebanciju kao da nema sutra. Još samo kad bi film u kina došao sutra. A ne tek za dva mjeseca. 

Više pročitajte i pogledajte OVDJE.

20.07.2013. 09:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh