« Glazba
objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana
ZVIJEZDE

Pogledajte koja je pjevačica željela upoznati Vesnu Pisarović

Zsa Zsa je imala veliku želju upoznati Vesnu, pa je voditelj Petko odlučio objema napraviti iznenađenje

Zsa Zsa je uživala...
Zsa Zsa je uživala... (Luana Racan)
Više o

Vesna Pisarović

,

Zsa Zsa

,

Dalibor Petko

'Razlog mog povratka bila je publika', izjavila je Vesna Pisarović gostujući u emisiji 'Dalibor Petko Show'. Vesna je došla najaviti svoj koncert u Domu sportova, čiji je datum pomaknut zbog novonastale situacije, na 23. svibnja. 'Taj koncert će biti sreća', izjavila je pjevačica priznavši da se s nekadašnjim kolegama s estrade gotovo i ne čuje. 

'Ne previše i uglavnom su to glazbenici poput producenta Predraga Martinjaka', izjavila je. Iz Los Angelesa Vesni se u emisiju javio pjevač Deen, opisavši nevjerojatno prijateljstvo koje su sklopili na Eurosongu. Svoj odlazak na Euroviziju Vesna je nazvala 'ekskurzijom', a Kedžinu pjesmu 'Divlji vjetre' opisala je kao 'toplu i lijepu' te mu je zaželjela sreću.

Vesni je poruku poslao i nekadašnji pobjednik Big Brothera, Hamdija Seferović koji se prisjetio njihove suradnje na snimanju spota 'Neka ljudi govore', a upravo tu pjesmu Vesna je u emisiji neplanski otpjevala s pjevačicom Zsa Zsom.

Naime, Zsa Zsa je imala veliku želju upoznati Vesnu, pa je voditelj Petko odlučio objema napraviti iznenađenje. 'Užasno se tresem, kao da idem upoznati Christinu Aguileru', rekla je mlada zvijezda koja je na prvom pjevačkom natjecanju izvodila upravo Vesninu pjesmu 'Ja čekam noć'.  'Ona je moje djetinjstvo i sad uopće ne znam što reći', emotivna je bila Zsa Zsa, koja je dobila priliku u emisiji i zapjevati sa svojim idolom. 

16.03.2020. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh