« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
SJAJNO

POCO lansirao novu zvijer POCO M3

POCO službeno objavio odvajanje od Xiaomija te predstavio svoj debitantski uređaj u M-seriji pametnih telefona

POCO M3
POCO M3 (Poco)
Više o

Poco

,

POCO M3

Brend POCO objavio je danas službeno svoje odvajanje od Xiaomija te predstavio novi pametni telefon POCO M3. Opremljen 48 MP trostrukom kamerom, 6.000 mAh baterijom, prekrasnim FHD+ zaslonom i Qualcomm Snapdragon 662 procesorom, POCO M3 predstavlja savršen uređaj za mlade entuzijaste željne zabave u pokretu.

POCO M3 debitantski je telefon M-serije tvrtke POCO Global koja želi ostvariti proboj brenda u potpuno novoj kategoriji. Naime, M-serija pametnih telefona temelji se na uspjehu F-serije POCO Globala, koja konkurira vrhunskim vodećim modelima na tržištu, te na uspjehu X-serije, koja konkurira u kategoriji pametnih telefona srednje klase. M-serijom Poco Global želi otvoriti brend prema novim zaljubljenicima u tehnologiju.

Službeno odvajanje brenda POCO

Najnovijim lansiranjem pametnog telefona POCO M3, POCO Global označava početak djelovanja u svojstvu neovisnog brenda. Ovu značajnu prekretnicu omogućila je ogromna podrška njegove globalne baze obožavatelja, a što je pomoglo brendu da postigne nekoliko značajnih postignuća otkako je njegov prvi POCO F1 uređaj predstavljen 2018. godine:

● brend je u periodu od tri godine ušao na više od 35 svjetskih tržišta;

● POCO F1 dosegao je preko 2,2 milijuna pošiljki;

● sveukupno, brend je prodao preko 6 milijuna POCO telefona širom svijeta.

„Ovi sjajni rezultati dodatno naglašavaju veliku potporu koju potrošači pružaju filozofiji brenda POCO - Sve što vam je potrebno lišeno svega nepotrebnog. Mi smo i dalje usredotočeni na donošenje inovativne tehnologije potrošačima bez nepotrebnih suvišnosti " rekao je Kevin Qiu, voditelj POCO Globala, dodajući da „filozofija brenda POCO utjelovljuje stav kojem svi težimo - biti različit i samopouzdan. Kao novoosnovani i neovisni brend, radujemo se nastavku isporuke naših najnovijih dostignuća koja su iznimno važna u svijetu koji se konstantno razvija. "

POCO M3: Više nego što ikada možete očekivati od pametnog telefona

Beskompromisno trajanje baterije

Opremljen najjačim kapacitetom baterije u svojoj klasi, POCO M3 jamči čak i najzagriženijim igračima da će u potpunosti biti spremni za pregledavanje, povezivanje i snimanje sadržaja tijekom cijelog dana. Riječ je o moćnoj bateriji od 6.000 mAh s visokim ciklusom punjenja koja omogućuje upotrebu telefona bez dodatnog punjenja kroz 5 dana lagane upotrebe te 3 dana umjerene upotrebe, dok prilikom intenzivnog korištenja uređaja, baterija traje 1,5 dan bez punjenja. Osim toga, POCO M3 je sa svojom posebno dizajniranom baterijom zadao udarac pametnim telefonima upravo zato što je napravljena da izdrži visoke temperature i gotovo 2,5 godine upotrebe bez značajne razgradnje, osiguravajući na taj način korisnicima dugotrajno iskustvo korištenja uređaja.

Pored svoje izdržljivosti, POCO M3 pruža bržu i dosljedniju brzinu punjenja za korisnike u pokretu zahvaljujući načinu rada za uštedu baterije MIUI i brzom punjenju od 18 W. Uređaj dolazi s punjačem od 22,5 W u kutiji i podržava obrnuto žičano punjenje, nudeći poboljšanu praktičnost.

„POCO M3 našim korisnicima diže razinu iskustva korištenja uređaja, nudeći jednu od trenutno najjačih baterija u industriji za dugotrajnu sigurnost", rekao je Angus Ng, voditelj marketinga proizvoda tvrtke POCO Global. „Ova moćna baterija omogućit će vam da provedete duže vremena obavljajući stvari koje volite, uključujući streaming, slušanje glazbe i snimanje videozapisa korištenjem trostruke kampere. S uređajem POCO M3 napravili smo pravi zaokret pružajući korisnicima više nego što očekuju i to na svakoj razini", dodao je Angus Ng.

Izvanredan zaslon za beskrajnu zabavu

Prava zvjerka za zabavu, POCO M3 ima 6,53-inčni FHD + Dot Drop zaslon visoke razlučivosti 2340x1080 koji zajedno s impresivnim omjerom kontrasta 1.500: 1 i omjerom 19,5:9 pruža blistavo iskustvo gledanja od ruba do ruba. Njegov prednji zaslon Corning® Gorilla® Glass 3 nudi sigurnu zaštitu od padova i ogrebotina, dok stražnja strana uređaja, koja je dizajnirana da ne ostavlja otiske prstiju, osigurava osjećaj sigurnosti i iznimno lagani osjećaj prilikom držanja. POCO M3 opremljen je bočno postavljenim senzorom otiska prsta koji omogućuje minimalistički dizajn prednjeg zaslona bez narušavanja korisničkog iskustva. POCO M3 pruža užitak za korisnikove zahvaljujući TÜV Rheinland Low Blue Light koji omogućava gledanje sadržaja satima uz minimalno naprezanje očiju. Sa svojim dvostrukim sustavom zvučnika s mogućnošću otklanjanja prašine, POCO M3 pruža vrhunski zvuk s moćnim basovima za impresivno zabavno iskustvo u zatvorenom prostoru.

Trostruka 48MP kamera s dodatnim značajkama fotografiranja

Spreman da vaše fotografske vještine podigne na sljedeću razinu, POCO M3 opremljen je atraktivnom trostrukom 48 MP kamerom koju je upotpunjena makro kamerom od 2MP i senzorom dubine od 2MP. Kada su u pitanju selfie fotografije, korisnicima je na raspolaganju snažna 8MP selfie kamera. No, tu zabava tek počinje! POCO M3 nudi novo kreativno softversko rješenje pa tako, primjerice, Movie frame efekt omogućava filmske fotografije, dok Time-lapse efekt prilagođava brzinu za snimanje različitih scena. Night mode osigurava vrhunsku kvalitetu fotografija snimljenih u mračnom okruženju pojačavanjem kontrasta boja, a Color focus može pojedine tonove naglasiti. Upravo zahvaljujući POCO M3 korisnici mogu, bolje nego ikada do sada, još snažnije i kvalitetnije uhvatiti najvažnije trenutke.

Briljantne performanse bez suvišnih troškova

Opremljen Qualcomm® SnapdragonTM 662 procesorom, POCO M3 pruža briljantno iskustvo koje još nije viđeno u ovom cjenovnom razredu. Uz Qualcomm® Adreno TM 610 GPU korisnici će doživjeti lakoću iskustva igranja i uživanja u video sadržajima, dok će im za pohranu visokokvalitetnih fotografija trebati upola manje prostora. POCO M3 opremljen je 11-nm procesorom koji osigurava bolje performanse, proizvodi manje topline i troši manje energije, što ga čini uređajem koji svaki korisnik želi imati u ovoj kategoriji pametnih telefona.

Zahvaljujući UFS pohrani, koja donosi bolje performanse, veću brzinu i nesmetano simultano obavljanje aktivnosti, POCO M3 svojim korisnicima omogućuje nenadmašivost u odnosu na korisnike drugih pametnih telefona kada je u pitanju brže otvaranje aplikacija i igara. Operativni sustav pobrinuo se za lakoću doživljaja zabave pa tako MIUI Game Booster omogućuje korisnicima praćenje upotrebe CPU-a i GPU-a u stvarnom vremenu, dok izmjenjivač glasa unosi malo začina u korisničko iskustvo igranja. Osim toga, zaslon se može prebaciti na vanjski monitor pa se i prijatelji mogu pridružiti zabavi.

Jedinstveni dizajn koji čini razliku

POCO M3 težak je manje od 200 g, a njegov jedinstveni dizajn čini razliku u odnosu na sve druge pametne telefone na tržištu. Uređaj dolazi u tri boje: Cool Blue, POCO Yellow te Power Black, a opremljen je materijal zbog kojeg ga korisnici nikada neće htjeti ispuštati iz ruku. Redizajnirani bočno postavljeni skener otiska prsta lako je dostupan, što korisnicima omogućava da u trenu otključaju telefon, dok manji utor i zaobljeni kutovi minimiziraju oštre rubove.

POCO M3 dolazi u varijantama od 4 GB RAM + 64 GB ROM i 4 GB RAM + 128 GB ROM, a usklopu zagrebačkog i splitskog Mi Storea i online Mi Storea, https://mi.hr/ ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co, očekuje se krajem studenog. Za sve Xiaomi uređaje kupljene u sklopu online i fizičkog Mi Storea i/ili kod ovlaštenih distributera osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.

24.11.2020. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh