« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
sunce i more

Počinju Dani hrvatskog turizma

U Bolu na Braču od 21. do 23. listopada raspravit će se o rezultatima protekle sezone, te o strategiji razvoja hrvatskog turizma

(Wikipedia)
Više o

HTZ

,

Damir Bajs

,

hrvatski turizam

,

Dani hrvatskog turizma

Tradicionalno okupljanje turističkih djelatnika "Dani hrvatskog turizma 2009" održat će se u Bolu na Braču od 21. do 23. listopada tijekom kojih će se razmotriti aktualna turistička problematika uključujući analizu protekle te prve najave očekivanja od iduće turističke sezone te dodijeliti godišnje turističke nagrade.

U organizaciji Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radio televizije na Danima se ove godine očekuje blizu dvije tisuće sudionika.

Osim o rezultatima protekle sezone velika pažnja na 27 stručnih radionica, foruma, okruglih stolova i drugih skupova posvetit će se i raspravi i dogovorima za pripremu iduće turističke sezone.

Osim toga, u Bolu će se prvi put raspraviti i osnovni elementi izrade budućeg dokumenta Strategije razvoja hrvatskog turizma, kao i prijedlozi za bolji plasman domaćih certificiranih poljoprivrednih eko proizvoda kroz turizam.

Dani hrvatskog turizma počinju u srijedu, 21. listopada, susretom ministra turizma Damira Bajsa s predstavnicima međunarodnih udruženja, a završit će u petak dodjelom godišnjih turističkih nagrada Plavih i Zelenih cvjetova, te nagradama za Djelatnike godine u turizmu, kao i HRT-HGK-ovih Turističkih cvjetova-kvaliteta za Hrvatsku.

Među brojnim skupovima su tradicionalni hotelijerski forum (u četvrtak, 22. listopada), te susreti turističkih djelatnika s predstavnicima hrvatske Vlade (završnog, trećeg dana, u petak, 23. listopada). (hina/metro-portal)

20.10.2009. 16:19:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh