« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
TLC

Počinje treća sezona serijala Moje veliko američko romsko vjenčanje

Nova sezona odlazi korak dalje u upoznavanju nekih od najekstremnijih američ­kih romskih zajednica, a očekuju nas i brojna nova raskošna vjenčanja

Očekujte ogromna vjenčanja :)
Očekujte ogromna vjenčanja :) (TLC)
Više o

TLC

,

treća sezona

,

Moje veliko američko vjenčanje

Vjenčanje predstavlja važan događaj u svakoj zajednici, ali ona romska uistinu su posebna priča. Vjenčanje kćeri počinje se planirati od trenutka njezina rođe­nja. Raskoš, kič i blještavilo te običaji koji prate romska vjenčanja oduševili su svijet u TLC serijalu "Moje veliko američko vjenčanje", čiju treću sezonu možemo pratiti od 29. srpnja.

Nova sezona odlazi korak dalje u upoznavanju nekih od najekstremnijih američ­kih romskih zajednica, a očekuju nas i brojna nova raskošna vjenčanja. U Ala­bami i Tennesseeju, upoznajemo dvoje tinejdžera koji se bore za svoju ljubav unatoč drevnoj svađi između obitelji. U Kentuckyju, 21-godišnja Kayla i 20-godišnja Kandace su sestre koje planiraju događaj stoljeća. Nisu samo sestre već i najbolje prijateljice, a planiraju dvostruko vjenčanje.

U Ohiju, 34-godišnji 'irski putnik' Al Burke želi dati otkaz na svojem poslu građevinskog radnika i postati prvi američki romski rapper. Nakon što lokalna radio-postaja primijeti Alov jedinstven stil, ponude mu prigodu života. Ove sezone, uz pomoć vodeće američke romske dizajnerice Sondre Celli, naše romske mladenke vjenčat će se u nekim od najraskošnijih, najblještavijih i najnečuvenijih vjenčanica koje je svijet ikad vidio.

"Moje veliko američko vjenčanje" od utorka, 29. srpnja u 20 sati na TLC-ju.

28.07.2014. 17:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh