« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
TLC

Počinje Okršaj na plesnom podiju

Serijal o fanatičnim zaljubljenicima u ples, Okršaj na plesnom podiju počinje na TLC-u

Okršaj na plesnom podiju
Okršaj na plesnom podiju (TLC)
Više o

Okršaj na plesnom podiju

,

TLC

Od subote, 2. kolovoza svi zaljubljenici u ples na TLC kanalu mogu pratiti serij­jal "Okršaj na plesnom podiju". Plesne dvorane diljem Amerike pune se sva­kog vikenda, spremne za šljokice i znoj koji neizbježno prate natjecanja profesi­onalnih i amaterskih plesača.

Tisuće amatera, odjevenih u kristalima ukrašene haljine, s nevjerojatnim količinama laka za kosu i svime što se barem malo sja­ji, utočište pronalaze u tom iznimno kompetitivnom svijetu.

Svaka epizoda seri­je 'Okršaj na plesnom podiju' prati tri natjecatelja koji putuju stotine kilometara i troše tisuće dolara kako bi se borili za prvo mjesto. Iako dolaze iz najrazličitijih okruženja i dobnih skupina, svi imaju nešto zajedničko: izražen sportski duh, nevjerojatnu upornost i nepokolebljivu želju za pobjedom, i to sve u kombinaciji s najboljim mogućim kostimima, nakitom i šminkom.

Iako prosječni amater po natjecanju troši oko 10.000 dolara, plesna natjecanja privlače i bogate i siroma­šne koji se bore u areni koja ne priznaje društveno-ekonomske razlike: na ples­nom podiju.

"Okršaj na plesnom podiju" od subote, 2. kolovoza u 20 sati.

02.08.2014. 09:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh