« Ostali sportovi
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
YEAH!

Počinje sezona skokova s PK Slobodan pad

Slobodan Pad povest će vas na avanturu života, pokazat će vam što zaista znači osjećaj slobode

Hitili bi se iz aviona? Samo naprijed! :)
Hitili bi se iz aviona? Samo naprijed! :) (PK Slobodan pad)
Više o

padobranstvo

,

skokovi s padobranom

,

padobranski klub

,

Slobodan pad

Želite se osjećati većima od samoga života? Želite znati da li je istina ona Bondova - nebo je granica? Za Padobranski sportski klub Slobodan Pad nebo NIJE granica, nebo je tek početak!

Slobodan Pad povest će vas na avanturu života, pokazat će vam što zaista znači osjećaj slobode, što zaista znači potpuno promijeniti pogled na život! Pokazat će vam kako je to zaista zaboraviti na sve brige i probleme i aposlutno na sve što nas muči u životu...

A i zar nije to ono što zaista želimo? Mali odmor od svih briga, problema, poslova i svih naših moranja i kompromisa?

Ukoliko ste se odlučili za padobranski tandem skok - dočekat će vas tim izvrsnih instruktora, profesionalnih padobranaca i bit ćete potpuno u sigurnim rukama! Sve što ćete morati je uživati u najboljem iskustvu svog života!

PSK Slobodan Pad organizira i početni padobranski static line tečaj. Tečaj traje od 25.- 31.03., a prijave se primaju do 15.03., te je tečaj ograničen na 6 polaznika.

Dakle, ako želite biti padobranac, pravo je vrijeme za to.

Isto tako, za sve one iskusnije padobrance, PSK Slobodan Pad organizira i tečaj za tandem instruktore od 03. - 06.04.2013., prijaviti se možete do 15.03.2013.

Padobranski sportski klub Slobodan Pad djeluje od lipnja 2008.godine, s glavnim ciljem organiziranja i izvođenja padobranskih skokova, te razvoja padobranstva i BASE skakanja u Hrvatskoj. Raspolažu svim potrebnim iskustvom, opremom i posebnim zrakoplovom za padobranske aktivnosti!

Sada vas zanima jos samo jedno? Na koji broj nazvati? Na koju adresu mail poslati?

Javite se na +385 91 4290 926 ili pošaljite mail na info@slobodanpad.hr .

Odlučili ste odbaciti sve strahove? Odlučili ste se baciti na glavu i pustiti adrenalin kroz vene? Odlučili ste široko plavo nebo počastiti svojim prisustvom?

Čestitamo! Danas je prvi dan ostatka vašeg života!

05.03.2013. 14:25:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    darko
    05.03.2013. 16:13
    ekipa je skroz cool, to se vidi kako se opušteno normalno ponašaju http://www.youtube.com/watch?v=tNq6Dta0pyY mislim kada nisu u zraku :-)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh