« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
ZABAVA

Počinje sezona jesenskih spektakla

Elektronska glazba, Disneyevi likovi na ledu, Orašar i Steve Vai stižu u Zagreb

Sjajan jesenski program
Sjajan jesenski program (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

Disney on Ice

,

cijena ulaznica

,

Orašar

,

Steve Vai

,

Adria Entertainment

,

Gus Gus

Kraj jako dobrog ljeta, znači početak još bolje jeseni! Sljedeći tjedan počinje bogata koncertna jesen u organizaciji Adrie Entertainment.

I ove jeseni, svatko može naći nešto po svom ukusu. Zaljubljenici u klupsku scenu i elektronsku glazbu rasplesat će se uz nastup islandske atrakcije GusGus. I mali i veliki mogu uživati u šarenoj izvedbi Disey on Ice u kojoj sudjeluje više od 50 Disneyevih likova. Ljubitelji baleta i svjetskih klasika opustit će se uz predivnu izvedbu Orašara, a fanovi rockerskog zvuka električke gitare uvjerit će se u virtuoznost Stevea Vaia.

GusGus će rasplesati zagreb 16. listopada u zagrebačkom klubu Aquarius. Nose titulu jednog od najatraktivnijih izvođača ovog ljeta, a poznati su kao majstori plesne elektronike. Iako je razvojem tehnologije elektronska glazba vrlo napredovala, GusGus se ne prilagođavaju prolaznim trendovima te i dalje koriste analognu opremu te tako kreiraju pravi elektronski zvuk. Prije nego što na Aquariusovu pozornicu izađu članovi grupe GusGus, za dobru „underground" atmosferu pobrinut će se DJ HALIOZ. Svaki pravi ljubitelj urbane glazbene scene zna da će izvorni elektronski zvuk naći 16. listopada u Aquarisu uz GusGus!

Cijena ulaznica je 120 kn. Na sam dan koncerta (16.10.2012.), ukoliko ih još bude u prodaji, cijena ulaznice bit će 150 kuna

Fenomenalnom izvedbom glazbeno-scenskog spektakla na ledu Disney on Ice - Tulum počinje, Miki Maus i prijatelji će nizom plesačkih i klizačkih atraktivnih koreografija razveseliti sve prisutne. Arena Zagreb se od 2. do 4. studenog pretvara se u Disneyev čarobni svijet bajki. I male i velike, i roditelje i djecu očekuje kvalitetna predstava, bogata scenografija i plesno klizačko umijeće Disneyevih junaka. Uz spelakularni obiteljski glazbeno-scenski spektakl na ledu publika će doživjeti radost svjetskih proslava te se sjajno zabaviti s omiljenim Disneyevim prijateljima!

Raspored predstava u Zagrebačkoj Areni je sljedeći: 2. studenog u 19:00; 3. studenog u 11:00 i u 18:00 sati, 4. studenog u 11:00 te 15:30 sati.

Cijene ulaznica su: Loža - 360 kn, Vip parter - 270 kn, Sjedenje 1 - 200 kn, Sjedenje 2 - 150 kn, Sjedenje 3 - 100 kn.

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisnskog, 6. studenog najveći ruski plesni umjetnici će izvesti raskošnu baletnu predstavu Orašar. Orašar je već više od stotinu godina jedan od najpopularnijih baleta.. Veličanstvena glazbaČajkovskog donosi priču o Božićnoj zemlji bajki. Svake godine tijekom zimskih mjeseci brojne baletne kuće diljem svijetaizvode ovaj poznati balet.St. Petersburg Festival Ballet kombinira tradiciju i duh ruskog baleta, a visoka elegancija i gracioznost su ono što ih čini drugačijim.

Ulaznice** se mogu kupiti po slijedećim cijenama: Kategorija 1 -290 kn, Kategorija 2 - 260 kn, Kategorija 3 - 230 kn.

Jedan od najpoznatijih gitarista na svijetu, učenik velikog Joea Satriania, virtuoz koji odiše originalnošću:STEVE VAI ponovo dolazi svirati hrvatskoj publici! Uz "priču" s njegovog najnovijeg albuma The Story of Light hrvatsku publiku će 9. studenog u Tvornici Kulture podsjetiti na svoja remek djela iz dugogodišnje karijere. Kao uvod u gitarističku noć, atmosferu će zagrijati osebujna Beverly McClellan. U kultnom zagrebačkom klubu Tvornici, Steve Vai, talentirani gitarist koji je uzor mnogim glazbenicima će "proizvoditi" nevjerojatne riffove žestokog rock i blues zvuka, te emocionalne melodije koje su povezane u jedinstvenu cjelinu nastupa.

Ulaznice za ovu rock večer iznose 200kn. Na sam dan koncerta, cijena ulaznica (ukoliko ih još bude u prodaji) iznosit će 220 kn.

Ulaznice za navedene događaje su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, online na www.eventim.hr te u uredu Adrie Entertainment (Lanište 30, Zagreb).

**Ulaznice za ORAŠARA su u prodaji na blagajni KD Vatroslava Lisinskog te online na www.ulaznice.hr .

ADRIA ENTERTAINMENT PONOSNO PREDSTAVLJA:
GUSGUS - 16.10.2012. - AQUARIS KLUB, ZAGREB
 DISNEY ON ICE - Tulum počinje! - 02.- 04.11.2012. - ARENA ZAGREB 
ORAŠAR -  ST.PETERSBURG BALLET - 06.11.2012. - KD VATROSLAV LISINSKI, ZAGREB
STEVE VAI - 09.11.2012. - TVORNICA KULTURE, ZAGREB
MOTHER AFRICA - 23.02.2013. -  KC DRAŽEN PETROVIĆ
MARK KNOPFLER - 5.5.2013. - ARENA ZAGREB
WE WILL ROCK YOU - 24. -26. 05. 2013. - ARENA ZAGREB

12.10.2012. 10:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh