« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ŠALATA

Počinje prodaja ulaznica za Boba Dylana na Šalati

Slavni američki kantautor će, nakon Varaždina prošle godine, razveseliti i svoje zagrebačke fanove

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (INmusic)
Više o

Bob Dylan

,

koncert

,

Šalata

Od danas sluzbeno počinje prodaja ulaznica za koncert Boba Dylana koji će biti održan 7. lipnja na zagrebačkoj Šalati u organizaciji INmusic festivala! Ulaznice će se moći kupiti po vrlo povoljnoj početnoj cijeni od 290 kuna i to do 11. travnja ili do isteka zaliha, budući da je broj ulaznica po toj cijeni ograničen. Od 12. travnja cijena ulaznica iznosit će 340 kuna.

U Zagrebu se ulaznice mogu kupiti u Aquarius CD shopovima (Maksimirska 16, Varšavska 13), Sirius Music Shopu (Importanne galerija, Iblerov trg) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22) te na prodajnim mjestima TUI Generalturista.

Ulaznice će se također moci kupiti na prodajnim mjestima TUI Generalturista u Karlovcu, Varaždinu, Osijeku, Puli, Rijeci, Zadru, Sibeniku, Splitu i Dubrovniku od idućeg tjedna.

Za koncert Boba Dylana u prodaji je samo 5000 ulaznica!

Legendarni Bob Dylan održat će svoj prvi zagrebački koncert 7. lipnja ove godine, u organizaciji INmusic festivala. Koncert ovog velikana svjetske glazbe održat će se na otvorenom, ali intimnom prostoru zagrebačke Šalate, a doživjeti Dylana u manjem i ekskluzivnijem prostoru bit će jedinstvena prilika za sve obožavatelje. Nakon gotovo više od 40 godina djelovanja na glazbenoj sceni, ovaj izuzetni umjetnik je i dalje vrlo produktivan.

Samo 2009. godine izdao je dva albuma, od kojih je posljednji "Christmas In The Heart", na iznenađenje mnogih, album s božićnim pjesmama humanitarnog karaktera čiji je velik dio prihoda od prodaje doniran organizaciji „Feeding America". "Together through life", koji je izašao iste, 2009. godine, jos je jedan od dragulja iz bogate Dylanove diskografije.

19.03.2010. 13:52:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh