« Kultura
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
SCENA AMADEO

Počinje festival Edin Karamazov i prijatelji

Festival počinje u subotu 1. rujna solističkim recitalom Edina Karamazova, u slučaju kiše program se seli u crkvu Sv. Marka

Edin Karamazov i Kaliopi
Edin Karamazov i Kaliopi (Arhiva)
Više o

Scena Amadeo

,

Kaliopi

,

Edin Karamazov

Nastupi Zagrebačkih solista, Tria gitariste svjetskog glasa Petrita Cekua i grupe Ayllu koja izvodi andsku glazbu uvod su u glazbenu poslasticu kojom zagrebačka gornjogradska Scena AMADEO završava svoj ovogodišnji program. 

Radi se o festivalu EDIN KARAMAZOV I PRIJATELJI koji će se na Sceni AMADEO održati od 01. do 05. rujna na kojem će zajedno s Edinom Karamazovim nastupiti karizmatična makedonska glazbenica i pjevačica Kaliopi, svjetski poznati Gudački kvartet krakovske filharmonije te sjajni zagrebački ansambl Antiphonus koji pod umjetničkim vodstvomTomislava Fačinija njeguje djela koja sežu u same početke  europske glazbe, ali i najsuvremenije opuse domaćih i inozemnih skladatelja.

Festival počinje u subotu 01. rujna solističkim recitalom Edina Karamazova. Na programu su djela P. Sculthorpe (arr. E.Karamazov), L.  Brouwera (arr.E.Karamazov), F. SoraA. Barriosa i A.Piazzolle (arr.S.Assad).

U slučaju kiše program će se održati u gornjogradskoj crkvi sv. Marka a koncert Kaliopi & Edin Karamazov u maloj dvorani KD Vatroslav Lisinki.Početak programa u 21:00 sat.

28.08.2012. 16:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh