« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
FESTIVALI

Počeo 8. Garden festival koji u Tisnom traje do 10. srpnja

Zabavom na beach partyju i poranjanjem party broda počeo je 8. Garden festival u Tisnom.

Otvaranje Garden festivala
Otvaranje Garden festivala (Garden)
Više o

ulaznice

,

The Garden Festival

,

lineup

Organizatori su najavili kako očekuju da će do 10. srpnja uvalu Rastovac posjetiti oko 2500 tisuće ljudi koje će zabavljati gotovo 200 izvođača, a posjetitelji su ulaznice kupili iz čak 38 zemalja.

Uz gostovanja nekih od najvećih DJ imena kao što su Theo Parrish, Axel Boman, Floating Points, Bicep, Huxley, Bondax, Eats Everything, Maurice Fulton, Tim Sweeney, Chez Damier, Krystal Klear, Wolf + Lamb i Greg Wilson, očekuju vas i live nastupi Auntie Flo, Metro Area, Space Dimension Controllera i Garden rezidenata Crazy P. Od domaćih DJ-eva pridružit će im se CFSN DJs, Burek Showcase, Radio808 Soundsystem, Jogarde i William Collins.

Puni lineup potražite na stranici http://www.thegardenfestival.eu/.

Garden sada ima veću glavnu pozornicu koja je središnje mjesto za ples smještena samo nekoliko trenutaka od mora. Tu je i Beach stage smješten na plaži s pogledom na Kornate i zvjezdano nebo i na kojem je glazba od podne do 2 sata ujutro. Dodan je i treći, East stage, uz moto "anything goes". Dva puta dnevno legendarni stari morski pas Argonaut isplovljava na more ugošćujući svjetske DJ-eve, a zbog velikog interesa, novost je i novi brod Arbiana sa 4 nova boat partija u subotu i nedjelju. Na The Garden festivalu neizostavni su after partyji u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije, a tamo se zabave održavaju za vrijeme cijelog trajanja festivala.

Skinite raspored The Garden festivala po danima kako ne biste ništa propustili

http://www.thegardenfestival.eu/userfiles/pdf/timetable.pdf

Festivalske ulaznice možete kupiti na blagajni na ulazu u festival, a tjedna ulaznica za ex-Yu zemlje je 500, dok su dnevne ulaznice po 100 i 200 kuna. Ulaz za Barbarellas partyje za posjetitelje iz Hrvatske je 70 kuna. 

*Zbog niže cijene ulaznica za EX-YU građane, osobne iskaznice/putovnice će biti provjeravane na festivalskom ulazu. Samo EX-YU građanima s važećim identifikacijskim dokumentom će biti odobren ulazak s kartom snižene cijene, koja uključuje građane Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

04.07.2013. 10:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh