« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
BEOGRAD

Počelo saslušanje Sretena Jocića

Saslušanje je počelo na zahtjev srbijanskog posebnog odvjetništva za organizirani zločin.

(CROPIX)
Više o

Beograd

,

ubojstvo Pukanića

,

Joca Amsterdam

,

Sreten Jocić

,

Zdenko Tomanović

,

saslušanje

Saslušanje Sretena Jocića, uhićena pod sumnjom da je umiješan u ubojstvo hrvatskog novinara Ive Pukanića, počelo je u srijedu navečer pred istražnim sucem posebnog suda u Beogradu, prenijeli su beogradski elektronički mediji.

Saslušanje je, kako se navodi, počelo na zahtjev srbijanskog posebnog odvjetništva za organizirani zločin da se protiv Jocića, znanog kao Joca Amsterdam, provede istraga te da mu se odredi pritvor zbog sumnje da je naručio ubojstvo vlasnika hrvatskog tjednika Nacionala Ive Pukanića i njegova suradnika Nike Franjića.

Jocićev odvjetnik Zdenko Tomanović uoči saslušanja izjavio je kako je njegov branjenik oko 19 sati sproveden u posebni sud na zahtjev posebnog odvjetništva.

Jocić je u utorak navečer saslušan u beogradskoj policiji, gdje je odbacio sve sumnje u povezanost s Pukanićevim ubojstvom.

Sreten Jocić uhićen je u ponedjeljak navečer i od tada se nalazio u policijskom pritvoru, kamo je priveden pošto ga je srbijanska policija uhitila po nalogu posebnog odvjetništva, zbog sumnje da je umiješan u ubojstvo Pukanića i Franjića.

Nakon saslušanja istražni sudac trebao bi odlučiti o određivanju pritvora. (hina/metro-portal)

29.04.2009. 21:25:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh