« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
INMUSIC

Pocelo glasovanje za prvi krug natjecaja "Nissan Juke Rock'n'Road"!

U prvom krugu natječaja koji traje od 11. do 23. svibnja publika će za svog favorita imati prilike glasovati na Facebook stranici Nissan Hrvatska

Zasvirajte na INmusicu
Zasvirajte na INmusicu (Arhiva)
Više o

INmusic festival 2012

,

Rock'n'Road

Nissan Juke i INmusic festival pokrenuli su natječaj za nastup rock bendova pod nazivom "Nissan Juke Rock'n'Road", na koji su se mogli prijaviti svi zainteresirani sastavi! Uz bogat line-up sedmog izdanja INmusic festivala među kojima će se naći brojna glazbena imena kao što su The Cranberries, Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao i mnogi drugi izvođači, ovo je prilika za bendove da se istaknu kao dio ovog velikog glazbenog događanja i svoju glazbu predstave široj javnosti.

U prvom krugu natječaja koji traje od 11. do 23. svibnja publika će za svog favorita imati prilike glasovati na Facebook stranici Nissan Hrvatska i odabrati ukupno 3 finalista koji će ući u drugi i finalni krug natječaja. Osim 3 finalista koje odabire publika, tu je i četvrti finalist kojeg će odabrati poseban žiri koji čine: Ante Perković (glazbeni kritičar), Adis Dizdarić (Nissan) i Damir Pavelić (INmusic festival).

Izvođač kojeg odabere žiri može i ne mora biti jedan od 3 finalista kojeg je odabrala publika. Priključite se glasovanju, dajte mladim izvođačima šansu i glasujte za svog favorita!

12.05.2012. 19:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh