« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
FAKS

Počele prijave za jesenski rok upisa na fakultete

Kako su upisi na visoka učilišta još uvijek u tijeku, popis će se još ažurirati i za pojedine studijske programe prijava će biti omogućena naknadno

Pročitajte na kojim fakultetima ima mjesta
Pročitajte na kojim fakultetima ima mjesta (Arhiva)
Više o

fakulteti

,

upis na fakultet

,

slobodna mjesta

,

prijava na studijski program

,

jesenski rok

Počele su prijave za upis na studijske programe na kojima je ostalo slobodnih mjesta za jesenski rok. Popis slobodnih mjesta možete pročitati ovdje. 

S obzirom da su upisi na visoka učilišta još uvijek u tijeku, popis će se još ažurirati i za pojedine studijske programe prijava će biti omogućena naknadno.

Studijski programi moći će se prijavljivati do 20. rujna 2012. dok će konačna rang-lista za upise na studijske programe biti objavljena 21. rujna 2012. godine.

Podsjećamo kandidate koji su srednje obrazovanje završili prije 2010. godine ili u inozemstvu, a do sada nisu prijavljivali ispite državne mature te im osobni podatci i ocjene nisu verificirani, da je rok slanja dokumentacije potrebne za prijavu ispita državne mature u jesenskome roku završio.

Ukoliko navedeni kandidati ne žele polagati ispite državne mature već samo prijaviti studijske programe, potrebna dokumentacija mora biti poslana do 10. rujna 2012.

Dokumentacija (ovjerena kod javnog bilježnika) koja je navedena na str. 21. brošure, šalje se Središnjemu prijavnom uredu, isključivo preporučenom poštom, na adresu Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Središnji prijavni ured, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb.

23.07.2012. 20:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh