« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
COOL

PlayStation zvuk konzole u hrvatskim regijama

PlayStation Hrvatska je u partnerstvu s glazbenicima iz nekoliko hrvatskih regija snimio početni zvuk PlayStation 5 konzole na autentičan način, karakterističan za pojedinu regiju i tradicionalne instrumente

Zvukovi konzole sviđaju se domaćim igračima
Zvukovi konzole sviđaju se domaćim igračima (Arhiva)
Više o

PS5

,

PlayStation Hrvatska

Kako bi obilježio izlazak PlayStation 5 konzole, PlayStation Hrvatska je u partnerstvu s glazbenicima iz nekoliko hrvatskih regija snimio početni zvuk PlayStation 5 konzole na autentičan način, karakterističan za pojedinu regiju i tradicionalne instrumente.

Prošlo je 25 godina od dolaska prve PlayStation konzole na europsko tržište i tijekom tih godina zvuk koji se reproducira prilikom pokretanja PlayStation konzole jedna je od značajki po kojoj se pamti i prepoznaje svaka generacija PlayStation konzole.

Izlaskom nove PlayStation 5 konzole igrači diljem svijeta čuli su novi zvuk, a PlayStation Hrvatska je obilježio taj događaj video spotom u kojem se početni zvuk PlayStation 5 konzole izvodi na autentičnim instrumentima - slavonskoj tamburici, istarskim sopilama, zagorskim bajsom, u izvedbi limenih puhačkih instrumenata ili kada ga otpjeva dalmatinska klapa.

U snimanju su sudjelovali tamburaški sastav Rubato, KUD Zlatela Kršan, Marko Horvat, Klapa Sebenico i Gradska limena glazba Petrinja.

Početni zvuk PlayStation 5 konzole već je izazvao oduševljenje hrvatskih igrača, a video spot s prepoznatljivim lokacijama Rovinja i Petrinje, autentičnog slavonskog sela u blizini Slavonskog Broda te tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku i dvorca Veliki Tabor možete pogledati na YouTube kanalu PlayStation Hrvatska.

09.12.2020. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh